Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

dilema la amplificare 4 dif

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
stoica_marius82

Data înscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 3:54 pm    Titlul subiectului: dilema la amplificare 4 dif Răspunde cu citat (quote)

am pioneer deh 55 bt,mac audio mp 2000 cu care amplific dls b6a (fata) si o pereche dls 226 (spate) pe care vreau deasemeni sa le amplific;cd-playeru-ul are 2 perechi de rca,1 per. pt subwoofer si o pereche pt dif de unde am luat semnal pt mac (fata).intrebare:de unde mai iau semnal pt a doua per de difuzoare?pot sa iau din amplificator sa dau semnal in alta statie?se pastreaza stereofonia?e nevoie de un amp pe 4 canale sau adaptoare hi-low,multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 3:58 pm    Titlul subiectului: Re: dilema la amplificare 4 dif Răspunde cu citat (quote)

nu vad sa ai si subwoofer. in cazul asta, pentru a pastra separate reglajele fata/spate, seteaza perechea RCA pentru sub sa scoata semnal full. astfel iesirea devine din RCA sub, RCA rear.
Sus
stoica_marius82

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai...pot sa fac asta din player,spune-mi cum,mersi
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 5:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand ai luat playerul, ai primit si o cartulie mica, numita "manual de utilizare". ai un player foarte capabil, dar daca nu citesti acel manual, n-o sa poti sa te bucuri de toate functiile de care e capabil. in poza de mai jos ti-am unit mai multe capitole din manualul in cauza.

Rear vs Sub pio P55BT.JPG
 Description:
 Filesize:  108.81 KB
 Viewed:  314 Time(s)

Rear vs Sub pio P55BT.JPG

Sus
stoica_marius82

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2007 1:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti multumesc ft mult,manualau tre sa-l caut ,nu m-am uitat niciodata in el dar am s-o fac,in prezent vreau doar 4 dif amplificate sa vad ce se poate scoate din asa ceva,rezulatele sunt deja bunicele,urmeaza aluband la greu si mai multe upgred-uri,intentionez sa schib toate dif cu ceva sisteme GZ sau ceva DLS superior si bineinteles amplificatoarele,sa vad de ce bani o sa dispun,dar posed si SW,atunci cum am sa fac,nu prea am incredere in adaptoarele HI-LOW,consider ca luand semnal de pe iesirile playerului unde e clar ca pe volume mari apar distorsiuni acestea ajung in amp si bineinteles in dif,daca gresesc corecteaza-ma,multumesc anticipat
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2007 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ai si sub, dar doar 2 perechi RCA la player, renunta la LPF-ul de pe iesirea RCA rear/sub, lasa semnal full, pentru difuzoarele spate. foloseste caburi RCA Y pentru a multimplica acea pereche RCA, asfel incat sa dai semnal si pentru subwoofer, chiar daca e semnal full, folosind filtrele statiei pentru un semnal corect dat subului. astfel, nu vei avea reglaje independente din player pentru sub si spate, dar vei avea reglajele independente fata/spate.
Sus
stoica_marius82

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am lamurit,multumesc mult
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum