|
|
| |
| Care sa fie oare? |
| Pioneer 2200 UB |
|
76% |
[ 10 ] |
| Sony CDX-GT33U |
|
23% |
[ 3 ] |
|
| Voturi totale : 13 |
|
| Autor |
Mesaj |
krayzie.kry
Data înscrierii: 18/Oct/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Oct 18, 2010 11:27 pm Titlul subiectului: Dilema Sony CDX-GT33U si Pioneer 2200UB |
|
|
Salutare la toti, sa va expun problema mea, dispun de un buget limitat la 400 de lei. Am o masina cu bord rosu, un factor ce ma ajuta in alegerea deciziei de a cumpara un casetofon cu butoane rosii. Un alt factor este acela de a avea usb pt ca in ziua de azi e mai comod si in plus pt toate modelele entry level daca nu ma insel calitatea sunetului e cam aceeasi, pt cei care nu au ureche si pretentii.
Am ales 2 playere si anume Sony CDX-GT33U si Pioneer 2200UB, bineinteles sunt deschis si la alte propuneri ce tin cont de preferintele mele.
Din ce am inteles Pioneer ar avea ceva probleme la receptionarea radio-ului si ar fi mai calitativ la sunet fata de Sony. Despre Sony deocamdata nu am auzit nimic, decat de functia Xplod care ar trebui sa te uimeasca (se aude mai tare:P)
Deoarece este un forum dedicat acestui domeniu, cu useri priceputi in astfel de dileme, va rog sa ma solutionati si pe mine sa fac o alegere de care sa fiu multumit. |
|
| Sus |
|
 |
77xel Pasionat
Data înscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Mar Oct 19, 2010 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pioneer , are si un preout in caz ca o sa vrei pe viitor amplificator. Eu am ascultat sony un model mai scumpicel ceva gen 620 parca, si nu se compara cu alpine-u entry 9870 care era si mult mai ieftin. |
|
| Sus |
|
 |
wxp
Data înscrierii: 21/Oct/2010 Mesaje: 22
|
Trimis: Joi Oct 21, 2010 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut, sincer iti recomand alpine 100 eub, a intrat si in promotie la 399.9
momentan pioneer 2200 ub nu exista pe stoc fiind doar 2200 ubb |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|