Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dileme, amplificare/difuzoare??? Ce sa fac?????

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
raresvintea
Pasionat

Data înscrierii: 16/Dec/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Dec 20, 2010 12:19 am    Titlul subiectului: Dileme, amplificare/difuzoare??? Ce sa fac????? Răspunde cu citat (quote)

Am schimbat masina, sunt bucuros, cu o skoda octavia I. I-am pus vechiul meu player alpine 9870, un player decent caruia i-am atasat un ipod si l-am modifcat cu 4 iesiri RCA

Masina are pe fata niste Helix-uri de 16.5 coaxiale de 16.5 dar e un model ieftin de 35W rms. In acest moment sunt amplificate de player, iar ca twetere "suplimentare" sunt cele stock ale masinii care sincer imi plac cum sunt pozitionate si cum se aud, ele castigand mult prin pozitionare.

Intrebari:
1. Daca las tweterele stock si pun in usi un set de ground zero http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Componente_Sistem/GZRK_65X/ care sa fie amplificate de un amplificator modest care scoate vreo 70W per canal si sa ma apucat de insonorizat portierele care au o constructie care ma ajuta mult!

2. Las difuzoarele actuale, le amplific separat SIII???? se va imbunatatii sunetul la putere mai mare? Deoarece playerul daca ma duc mai sus de 20 la volum se simt distorsiunile foarte mari!!! Prin amplificator as obtine calitatea in amplificare, eu avand playerul "modat" cu 4 iesiri gata de a fi amplificate.

Acel model de ground zero este un model ok?? Merita sa cumpar [/url]http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZIC_650X/[url][/url] si sa modifc suportii de tweeter si sa amplificate? MA TEM ca scade mult caliatea difuzorului de medii!!! Cand as putea avea un difuzor de medii bun.

CE URMARESC:
-o calitate a suntului imbunatatita, adica la volum 20 sa am putere mai mare nefiind necesar sa ma duc cu volumul mai sus, asta obtin printr-o amplificare externa??!!!??
-un buget relativ mic
-pastrarea designului, adica fara modifcari asupra tweeterelor, acestea din urma ramand eventual stock amplificate de catre player iar restul de amplificator.

Sincer va zic ca NU vreau chiar sa bag aproape 300 lei in difuzoare daca as sti ca amplificand as mari putin puterea fara distorsiuni. Nu urmaresc sa nu ma mai pot intelege cu cel de langa mine, urmaresc sa aud ceva clar pt acest buget.

Ce ma opreste sa ma apuc de taiat, modificat, instalat??? Vremea urata, adica friguroasa, daca as avea un garaj timp de o zi in care sa nu ma baga vantu si sa nu dau nici un banut, da sincer m-as apuca de montat amplificator, dar decat sa imi fac "obligatii" aman curiozitatea pt temperaturi mai pozitive.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Dec 20, 2010 2:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

neaparat amplificare, orice boxe vei pune vei fi limitat de acel "20" din player...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum