Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dimensiune cablu alimentare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
jokerash

Data înscrierii: 19/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 1:48 am    Titlul subiectului: Dimensiune cablu alimentare Răspunde cu citat (quote)

Am instalate 2 statii. Un JBL CS60.4 si un GTO2060 (a oua conectata in bridge al un sub de 4 ohmi).

Deci se strang 480W RMS.

1. Ce arie ar trebui sa aiba cablul de alimentare? (care cred ca are undeva intre 4 si 5 m, plus inca 1 m cel de masa)

2. Cablurile de pe site se vand numai in role?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 2:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm... de la baterie la distribuitor dute cu 30 sau 35mm2 ... din distribuitor pana in ampuri merge si cablu de 10mm2 ... dar nu mai lung de 1 metru !
teoria spune ca la o lungime de 5 metri , pt o putere 80A ( atat cred ca ai consum ) ai nevoie de un cablu cu SECTIUNEA ( nu aria ) de 35mm2 !

uitate sa vezi cat insumeaza siggurantzele de pe ampuri ... si cam ala ar fi ceva peste consumul maxim al ampului !
Sus
jokerash

Data înscrierii: 19/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 2:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2x15 + 25 =55A

Mai am inca o intrebare.. ca mi-am adus aminte acum... Razz

Daca in papucii de la condensator sa zicem ca nu ar intra decat vreo 30-40mm, si as vrea sa bag in el cablu principal plus cele dua care se duc catre amp (in ideea de a scapa de blocu de distributie (din lipsa de fonduri Razz)inchid si a doua paranteza.. Razz) ar fi vreo problema daca diametrul se micsoreaza pe distanta aia de 1 cm cat e papucul? Intreb asta pentru ca ma uitam la papucu ala, si practic, intre fir si condensator raman pana in 10 mm (si sunt indulgent), cat e sectiunea transversala a partii plate din papuc care se leaga la condensator
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 9:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la 55A nu e problema daca folosesti si cablu de 16mm2 sa zicem pe o distanta mica. mult mai importanta e calitatea si izolatia cablului decat grosimea lui in sine.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum