| |
| Autor |
Mesaj |
unitra
Data înscrierii: 31/Mar/2010 Mesaje: 3 Locație: Arad
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 11:32 am Titlul subiectului: dimensiune grila Coustic CX803 |
|
|
Salutare, vreau sa pun Coustic CX803 in Logan pe spate dar vreau sa stiu daca incape grila, stie cineva cat are exact ca diametru?
Vreau sa pun ceva cu diam de 8" cu SPL mare deoarece nu pun amplif si sa nu coste prea mult, nu am gasit alceva in banii astia, nu-mi plac cele ovale.
Multumesc. _________________ nu e sarac cine are putin, este sarac cine-si doreste mult. |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bun venit . Tre sa fie in jur la vreo Xcm, dar are rost Pune un sub de 8'' cu incinta trapezoidala in portbagaj, amplifica-l putin dupa bun gust , ca va da rezultat mai bun pe partea de bass.
off. E un mare adevar semnatura: "nu e sarac cine are putin, este sarac cine-si doreste mult"  |
|
| Sus |
|
 |
unitra
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu vreau sa pun sub, nu ma intereseaza puterea, vreau sa sune bine la volum relativ mic, stiu ca pt asta e bine sa ai membrana care sa miste cat mai mult aer, stiu ca CX803 are intre 21-24cm dar eu vreau sa stiu exact ca sa vad daca-mi permite spatiu sa le montez in logan, din tabla stiu ca o sa tai . Logan-ul nu are mult spatiu in spate datorita suportului de centura.
Multumesc. _________________ nu e sarac cine are putin, este sarac cine-si doreste mult. |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu neaparat trebuie sa fie subwooferul puternic, poate sa fie unul micut si finut , dar va furniza sound pe partea de bass mai clar , inclusiv la volum mic, decit difuzoarele de pe polita, care vor functiona doar ca niste medii. Na, oricum locul e strimt acolo, 23cm la maxim ! Conform masuratorilor proprii...  |
|
| Sus |
|
 |
unitra
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu am masurat tot 23 de aia vreau sa stiu cat e grila sa stiu daca-mi incape. (nu vreau sub deoarece nu vreau amplif si fire in plus) _________________ nu e sarac cine are putin, este sarac cine-si doreste mult. |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer iti spun, si eu am avut GZ de 20 cm pe spate, si am ramas surprins.... si nu in mod pozitiv. mult mai bine se aud niste ovale. eu spre exemplu acum am niste pioneer si sunt mult mai multumit. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| unitra a scris: | | nu vreau sub deoarece nu vreau amplif si fire in plus |
Sunt suburi active foarte bune si nu exagerat de scumpe, iar fire ai de tras in numar de trei: unul mai grosolan nitel care vine de la baterie pe post de +, unul de RCA ducind semnal din player si inca unul de Remote care asigura stand-by-ul amplifului. Firul de graetz al amplifului e asa de scurta incit nu te va deranja. Munca de o ora cu investitie minima in cabluri...  |
|
| Sus |
|
 |
andu85

Data înscrierii: 04/Dec/2009 Mesaje: 19
|
Trimis: Vin Apr 02, 2010 9:03 pm Titlul subiectului: Calitate la spatiu redus |
|
|
| blacired a scris: | | unitra a scris: | | nu vreau sub deoarece nu vreau amplif si fire in plus |
Sunt suburi active foarte bune si nu exagerat de scumpe, iar fire ai de tras in numar de trei: unul mai grosolan nitel care vine de la baterie pe post de +, unul de RCA ducind semnal din player si inca unul de Remote care asigura stand-by-ul amplifului. Firul de graetz al amplifului e asa de scurta incit nu te va deranja. Munca de o ora cu investitie minima in cabluri...  |
Salutare tuturor!
La fel ca si initiatorul topicului si eu am tot un Logan si din nou la fel ca si el incerc sa gasesc o solutie de compromis pentru un sunet calitativ la un pret ok si cat mai putin spatiu ocupat.
Din experienta pot sa iti spun ca si o pereche de boxe de 13 pe spate iti va creea probleme daca nu ai polita insonorizata...practic dupa jumatate din volum imi vibreaza toate plasticele de pe partea laterala...
Eu unul am zis ca voi investi banii intr-o pereche de DLS B5 pe fata cu tweetere montate la oglinzi ( asta daca nu imi vine vreo alta idee pana atunci...sugestii in aceeasi gama de pret fiind binevenite..cam 250 ron pt dif pe 16)
Sugestia mea este sa iti pui totusi un subwoofer si sa pastrezi dif-urile stock ...
Am vazut ca pe exista in perioada aceasta o promotie si as fi curios ce parere au si ceilalti despre aceasta (dpdv spatiu ocupat, putere si pret mie mi se pare OK)...o alta idee fiind un subwoofer de la Helix pe 25 ..cam 3 milioane doar dif-ul. |
|
| Sus |
|
 |
|