| |
| Autor |
Mesaj |
naiba
Data înscrierii: 04/Mai/2010 Mesaje: 44
|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 6:06 pm Titlul subiectului: dimensiuni inele adaptoare pt dif 16.5 |
|
|
| Salutare! Am si eu nevoie de dimensiunile inelelor adaptoare ce se potrivesc pe un vw golf 4. Am gasit pe cineva dispus sa-mi faca din mdf pentru difuzoare de 16.5. Stie cineva? |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai masoara tu si uite asa afli dimensiunile. Eu imi fac singur inelele si nici macar nu am intrebat pt ca cel mai bn e sa masor eu. Bafta |
|
| Sus |
|
 |
naiba
|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai as fi masurat dar inca n-am desfacut inca portierele sa scot difuzoarele stock si nici nu am achizitionat inca pe cele noi. de asta intrebam. sa pot da comanda sa mi le faca ca atunci cand am sa m-apuc de schimbat sa le am. pana acum am aflat doar grosimea de 36mm (http://www.tme.eu/html/RO/dmdfvw01/ramka_10824_RO_pelny.html) tu le stii cumva? |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu stiu..eu mi-am dat fata de usa jos si pana nu termin nu o mai pun..daca era sa astept sa-mi zica altcineva dimensiunile asteptam mult si bine. |
|
| Sus |
|
 |
naiba
|
Trimis: Sâm Mai 03, 2014 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
oricum nu asteptam neaparat asta (de saptamana viitoare cred ca m-apuc de treaba) dar mi-ar fi usurat putin treaba. eram curios daca stie cineva care ar fi grosimea maxima admisa astfel incat sa nu incurce la montarea fetei de usa sau care ar fi cea minima astfel incat sa nu atinga geamul pe magnet.
si o alta nelamurire. oare influenteaza in vreun fel calitatea sunetului grosimea acestor adaptoare? stie vreo cineva sa raspunda? |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Sâm Mai 03, 2014 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
18 mm aveau ale mele si din cate am mai citit cam pe aici se invarte treaba.
Ai putea sa-ti faci o idee de la difuzoarele stock. La o adica se ma pot modifica, este un material maleabil. |
|
| Sus |
|
 |
|