Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

din experienta voastra cu boxe spate pentru Logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ionutb

Data înscrierii: 06/Iun/2008

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 3:44 pm    Titlul subiectului: din experienta voastra cu boxe spate pentru Logan Răspunde cu citat (quote)

Actual SONY GT-212, fata MTX XT502 (noroc cu functia "Loud" de la player).

Va rog sa ma ajutati in alegerea unor boxe pentru spate.
Cum masina este in garantie, merg pana la 16.5; inteleg ca se pot monta daca se pun distantiere.

Buget aprox 250 RON.

Caut ceva cu un raspuns mai bun pentru joase; sper ca fiind in spate sa conteze (la player zice de minim 100Hz).

Pana acum am gasit:

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Power_Plus_216/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Ultra_S_216/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Car_Fit_216/

Imi puteti recomanda si altceva (montate, experimentate sau auzite) ?

Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 9:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/E_106_Esprit/ - coboara si acestea in frecventa destul, iar calitatea este clar superioara celor Magnat .

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
ionutb

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci Andry.
Sus
ady_clau

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Cluj

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionutb, de ce noroc cu functia lound a player-ului?
Sus
ionutb

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 4:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa ce am cumparat boxele si playerul, am fost sa le montez unde a recomandat furnizorul.
S-a terminat montajul, am pus capacele si i-am dat drumul...
Vreau sa spun ca am fost dezamagit de cum se aude.
In fine nu stiam in ce stare este egalizatorul; am ales "CUSTOM" totul la maxim (Hi si LOW ) si tot nimic.
Baiatul care a montat mi-a spus ca fare boxe pe spate (eventual ovale) sa nu ma astept la mare lucru. Boxele de pe fata sunt de 13cm.

Dupa ce am descoperit meniul si functia LOUD - "to reinforce bass and treble", m-am mai linistit; adica acum suna frumos.
Imi place cum se aude si bass (ala care este) si inalte.

Pentru mine "LOUD" chiar a insemnat ceva; adica am resistat pana acum.

Muzica : clasica, house, pop.

Ce ma deranjeaza este ca de la 25 volum incepe sa distorsioneze (mai scap daca reduc din bass), si mai si vibreaza usa.

Aveti idee, distorsioneaza player (4X45W) sau boxe (55W) ?

Dupe ce pun si pe spate (80-100W) ma gandesc sa dau FADE - mai mult pe spate.

Multumesc.
Sus
ady_clau

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

playerul distorsioneaza. si eu am un pioneer 4x45w mosfet si dif coustic cx803 si de la 25 incep distorsiunile, dar oricum, de la 20-25 le misca f bine, zumzaie nr de pe spate, iar oglinzile trepideaza Wink)
Sus
ady_clau

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

playerul distorsioneaza. si eu am un pioneer 4x45w mosfet si dif coustic cx803 si de la 25 incep distorsiunile, dar oricum, de la 20-25 le misca f bine, zumzaie nr de pe spate, iar oglinzile trepideaza Wink)
Sus
ady_clau

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum vreau sa-mi iau si eu ceva sistem pe fata si mai incolo un amp 4x60 w rms cred.....nu o sa fie nevoie de woofer dupa ce amplificare.....eu asa zic
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

distorsioneaza playerul, gandeste-te ca playerul tau are undeva pe la 22W RMS pe fiecare canal, putere liniara, puterea maxima fiind de 45W. Pune tu difuzoarele pe o statie de amplificare, da-le un 40 W si ai sa vezi ca nu distorsioneaza.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
ionutb

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Yap..
Wink

Adaugand inca 2 boxe pe spate, ar trebuie sa am o intensitate dubla a sunetului, pana la limita distorsiunilor.

dupa asta urmeaza un amplificator......si am scapat si de distorsiuni.

merci.
Sus
arabu

Data înscrierii: 11/Iun/2008

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 9:40 pm    Titlul subiectului: dif spate logan Răspunde cu citat (quote)

Eu am montat in logan difuzoare alpine S type....pe fata de 13 iar in spate de 17 si suna excelent! Nici nu mai e nevoie de sub.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum