| |
| Autor |
Mesaj |
Bughy
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 4:15 pm Titlul subiectului: DLS 269 vs. Pioneer TS-A6901 |
|
|
| Pe care sa merg? Avand in vedere ca nu le voi amplifica, iar playerul este Pio 4000UB ? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si pe mine ma intereseaza sa stiu ce diferenta e intre cele doua modele. intentionez sa achizitionez DLS-ul, pentru ca mi-a fost recomandat. Pioneer-ul l-am ascultat in Carrefour pe o gramada de playere si pot spune ca depasea cu mult Panasonnic/Sony/Alpine care mai erau expuse. |
|
| Sus |
|
 |
Bughy
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la fel si eu, vroiam sa cumpar 269, dar proba la cd-player in magazin am facut cu 6901, si l-am vazut si in carrefour ... |
|
| Sus |
|
 |
Bughy
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate ne raspunde cineva  |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 9:15 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am 269 si pot sa zic ca imi misca polita (de tabla) sus-jos cam 3-4 cm
sunt difuzoare bune
suna si bine _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
Bughy
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| pai si pe tine te incanta ca se misca polita? nu distorsioneaza? |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
de distorsionat distorsioneaza la volum mare din cauza playerului
dar misca polita pe melodii cu bass _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
Bughy
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| aha.. si eu vroiam sa-mi iau tot 40mp.. am luat 4000ub. nu cred ca e mare dif. |
|
| Sus |
|
 |
Bughy
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 11:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Totusi, care ar fi mai bune ? am un vot pentru 269, din cate am inteles  |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 12:10 am Titlul subiectului: |
|
|
la bugetul ala iti recomand alpine S,suna mai bine ca acadele alea
Dls ar fi mai 'bune' putin pe bas,dar la restul e ..mai complicat
Daca nu ai difuri bune pe fata,iti recomand sa incepi de acolo,daca cauti sa asculti si ceva muzica buna.Daca exista carentze mari pe medii-inalte,doar ciocaneala aia si vuietul nu produc placere urechilor _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Bughy
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 9:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Aha, si de la alpine type S, care? SPS - 69C3? Nu uita ca nu am amplificare. Pe fata nu o sa pot tot alpine type S, ca vad ca nu au de 10cm, si nu vreau sa tai tabla. |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
alea C2
nu are rost sa mai dai cateva sute pe kktzisurile alea de piezo puse oricum la misto ca nu se aud suficient
Ti-am zis sa incepi cu fata ,tu faci ce vrei,dar nu-ti recomand alpine
Pe fata un Helix esprit,DLS C6 sau helix Db,in ordinea asta
Mai jos nu merita deranjul.Poate pare mult 3 mil,pt unii ,dar atunci sa nu mai ridicati pretentii si comparatii.
Am inteles ca nu ai amplificare,dar chiar si asa,daca suna prost pe player,va suna si pe amp.Cu exceptia basului,restul ar treebui sa ajunga,un 18w x4 este suficinet daca nu vrei sa te auda vecinii
deja peste 103-105db incepe sa devina 'tare'.Nu uita ca asculti de la o juma de m de difuri plasate intr-un spatiu relativ mic(s-ar putea zice pi/2,adica te ajuta si interiorul si nu se pierde mult)
Culmea ca tocmai scobitorile au parametrii umflati(unele lipsa,altele puse din buzunar),niciodata nu o sa gasesti la bani de o bauta difuri care sa 'cante' tare si in acelasi timp si bine,pt ca nu au materiale de calitate in construcutia lor
Lasand la o parte firma la o analiza atenta f multe ies din lista de alegeri
Mai sus nu are rost sa investesti in spate.Ai grija si de fata _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Bughy
|
Trimis: Dum Mai 25, 2008 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
pe fata nu pot sa pun decat de 10. Deci, de la helix esprit, nu e nimic pe 10cm, DLS, doar PS4A, sau C4. Cred ca o sa merg pe PS4A, ca au crossovere.
Multumesc oricum ca ti-ai batut capu sa-mi explici toate alea. Foarte de ajutor! |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Lun Iun 16, 2008 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Culmea ca tocmai scobitorile au parametrii umflati(unele lipsa,altele puse din buzunar),niciodata nu o sa gasesti la bani de o bauta difuri care sa 'cante' tare si in acelasi timp si bine,pt ca nu au materiale de calitate in construcutia lor |
si ca sa vin si eu in sprijinul afirmatiei de mai sus : Ia uita-te ce zic astia : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Coaxiale/Dieci_DCX_690/
pai asa SPL ? cu toate ca hertz nu e situata in clasa chinezariilor ordinare. _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Lun Iun 16, 2008 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Le-ai masurat tu? Stii exact in ce conditii le-au masurat aia?
Eu sunt foarte reticent fata de ce scrie acolo,hartia suporta multe,vad ca esti cam credul de fel,scuza-ma ca-ti zic astfel
La 270 AMBELE chiar daca nu le stiam,si le stiu ,ar trebui sa te puna putin pe ganduri.Macar de avea sasiul turnat,nu tabla ambutisata ca la casa pionerului
Eu am acasa dls 1070 luate de la cineva de pe forum impecabile si cand ma uit la ele si cum se aud imi vine sa-mi dau cu ele in cap,da nu ma risc ca sunt extrem de grele(desi mare lucru nu e de capu lor).
Iti recomand sa asculti niste seas-uri sau si mai bine scan-speakuri si mai vb apoi despre mult hulitele firme care tot sunt bagate la inaintare(si care au preturi astronomice pt lucruri banale,din pacate)
Discutiile despre alimetari din trafuri de sudura (si multe zerori in coada) cat si difuzi de defenestrat masini(si sanatea multor tineri) nu sunt chiar ideea mea de a 'percepe' muzica.Fiecare cu obsesiile lui.De aceea nici nu ma bag in discutie prea 'elevate' la astfel de subiecte(nu ma pasioneaza)
Apropo,esti asa de sigur ca hertz nu e in clasa chinezariilor(ce le deosebeste asa de mult in sunet,ca aici facem comparatia, fata de altele de acelasi pret?)
Zi-mi cu ce le-ai ascultat si au sunat asa de bine de te-au impresionat
Ca sa nu par rau voit,personal nu pot decat sa-ti zic ca firma aceasta nu are nimic de oferit fata de altii in acest domeniu,cu atat mai putin sa fie o referinta in domeniu(si multe altele hulite la tot pasul)
Ca o paranteza,In caz ca nu ai obs,eu nu sunt genul de om care cade pe spate de la specificatii si aspect,renume,review-uri si laude pe forumuri,reviste...Imi trebuiesc fapte concrete,practice si testate,am trecut de etapa amatorului,ca sa zic asa si stiu sa iau o dec izie sa nu ma 'ard' (prea rau),am prapadit prea mult timp si bani pt posibilitatile mele ca sa merg imi permit sa mai merg in directia gresita
Si acum bomboana de pe tort :ce treaba are spl-ul cu reproducrea fidela a semanalului(muzica)?
Scuze de OT |
|
| Sus |
|
 |
|