|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Oct 16, 2014 9:41 am Titlul subiectului: DLS C6A vs DLS R6A vs (astept sugestii) |
|
|
Salutare,
Dat fiind ca se apropie Craciunul, Mos Nicolae, salariu vreau sa pun una din variante pe un amplificator Crunch P1400.4
Am avut C6A pe un Alpine 9882R si erau ok, dar nu am apucat sa le amplific, asa ca nu imi pot forma o parere prea obiectiva. Merita diferenta de bani intre C6A si R6A sau sa bag diferenta in altceva?
Alte sugestii de difuzoare?? Crunch Blackmaxx sau Infinity? _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Joi Oct 16, 2014 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Din punctul meu de vedere nu merita diferenta de bani in ceea ce priveste calitatea. Daca vei mai multa putere atunci, da.
Oricare din cele doua variante alegi este recomandat sa cauti un amplificator mai ok decat ce ai acum. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Oct 16, 2014 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai are 4x90 rms, cica. N-o avea atat, dar macar un 4x60 are. A incercat careva gama Infinity 6500 sau kappa? _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Joi Oct 16, 2014 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa cum ti s-a spus si mai sus, pt. astfel de difuzoare ar fi de preferat un amplificator mai serios, iar cand spun asta nu ma refer neaparat la un amplificator mai puternic. Am detinut in trecut cateva seturi de dife Infinity Kappa, sunet ok, dar nu pot spune ca m-au impresionat  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|