| |
| Autor |
Mesaj |
Mada91g Pasionat

Data înscrierii: 26/Sep/2009 Mesaje: 50 Locație: Sibiu
|
Trimis: Sâm Feb 13, 2010 5:30 pm Titlul subiectului: DLS C6A vs Focal 165 A1 |
|
|
Buna ziua , as dori sa stiu care dintre aceste 2 sisteme este mai bun , am un amplificator Mac Audio MPX 4500 e mai slabut dar sunt foarte multumit.As dori ceva mai puternic , subwoofer NU am dar usile sunt insonorizate de curand cu Aluband.
Am auzit numai cuvinte de lauda despre aceste 2 sisteme , dar nu stiu care e mai bun
Astept pareri,
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Feb 13, 2010 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca iti plac inaltele mai tari, mai tipatoare alege focal
daca nu iti plac inaltele tipatoare , tari, metalice cumpara dls.
eu as merge pe focal, le-am auzit si suna f ok.
am fost posesor de c5a (13.5cm), nu mi-au placut nici pe jumatate fata de focal, dar poate c6 sunt mai ok avand.... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

|
Trimis: Sâm Feb 13, 2010 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru parere , dar ce parere aveti despre MTX Audio , fac difuzoare bune ?
Am gasit un sistem , care imi place dar nu stiu daca e mai bun ca Focal , despre acesta e vorba http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THS602/
Ce parere aveti ? |
|
| Sus |
|
 |
Masacru Pasionat
Data înscrierii: 06/Feb/2010 Mesaje: 113
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 2:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| Am eu sistemul prezentat de tine si sunt foarte multumit . nu stiu sa-ti spun insa daca este mai bun decat focal . poate ne raspunde cineva care le-a ascultat pe ambele si poate sa ne spuna si noua . |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 3:08 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am focal 165 a1 si mi se pare un sistem foarte bun si calitativ, se aude impecabil din punctu meu de vedere
e decat legat pe player si ma uimeste claritatea si cat de tare se aude, cu niste usi insonorizate si cu un player calumea poti sa ai un sistem foarte calitativ in combinatia asta de difuzoare, sistemu are niste inalte mai pronuntate dar nu deranjeaza deloc, sunt completate foarte bine de woofer care acopera o gama mai larga de frecvente fata de alte sisteme
poti sa citesti si un review despre ele poate te ajuta cu ceva in luarea deciziei
" The first thing that struck me about the Focal 165 A1 was its efficiency. Using the same power, the 165 A1 played noticeably louder than my dls reference speakers. The sound quality is extremely good. From 50 Hz, the Focal 165 A1 almost fits with a plus or minus 5 dB window. Quite good. From 250 Hz to 12 kHz, the window tightens to plus or minus 3 dB. Midbass performance is outstanding, and the lower bass extension was good. Vocals sounded very good, although a bit forward and at times slightly edgy. The performance was very impressive given the price point.
The performance of the Focal 165 A1 is excellent. With the ability to fit into a wide array of factory locations and the high efficiency of the speakers, the Focal 165 A1 is a perfect choice for high-end sound into a factory system of a decent powered aftermarket radio. Either way, you will be treated to great sound. " _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 18, 2010 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
posibil  _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| din moment ce il amplifici, mergi pe Reference MS6A. Sunt aprox. la fel, doar ca dls sunt mult mai puternice. |
|
| Sus |
|
 |
mario1980
Data înscrierii: 15/Feb/2012 Mesaje: 17 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Apr 04, 2012 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Voiam sa-mi spun si eu o parere despre DLS C6A pe care le am montate pe fata: NU sfatuiesc pe nimeni sa-si cumpere asa ceva. Nu-mi plac cum se aud, desi au iesit din rodaj, si au tot 93 dB spl-ul, se aud clar mai incet decit Hertz-urile Dieci din spate. Asta ar fi una, dar este foarte evident ca pe medii sunt LA FURAT! Am senzatia ca mi-am luat teapa.
Regret ca mi-am luat aceste difuzoare la pret dublu fata de Hertz - care si ele au o rezonanta aiurea pe anumite frecvente de kick bass. Dar macar mediile se aud bine.
Voi mai incerca sa scot filtrul de joase, sa vad daca este vreo schimbare. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
mario1980
Data înscrierii: 15/Feb/2012 Mesaje: 17 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Apr 04, 2012 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu nu am amplificare, si nici nu cred sa imi pun vreodata. Am vrut SPL mare tocmai pentru ca n-am ampificare. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mie Apr 04, 2012 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Scuze .... eu am facut referire la primul post dar abia acum am vazut ca e din 2009 .
Pentru tine varianta optima este Hertz , gama Dieci |
|
| Sus |
|
 |
|