Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DLS Iridium vs. Nobelium

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 11:39 am    Titlul subiectului: DLS Iridium vs. Nobelium Răspunde cu citat (quote)

salutare tuturor forumistilor.
vreau sa fac un versus de tweetere si am ales de la DLS iridium si nobelium
la nobelium pe site este specificat ca vin cu filtre dar la iridium nu este specificat.
cei care le-au ascultat pot spune care suna mai bine? normal ar trebui ca nobelium sa sune mai bine dar nu e o regula. eu am ascultat doar iridium si mi-au placut dar nu stiu ce diferenta ar fi intre ele si nobelium. alte tw mai bune sau echivalente la acei bani nu stiu si ar fi binevenita o idee. multam.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 12:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, din cate stiu eu carcasa pt nobelium e de metal si tweeterele coboara putin mai jos ca la iridium. Iar la midbass conul de aluminiu nobelium 8.2 e mai usor ca ce de iridium 6.2 Exclamation . Bafta, super alegere oricare ar fi. Eu am avut iridium 6.2 si am fost foarte foarte multumit de ele.
Sus
chris
Priceput

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 12:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@Infamous - ms. dar acum ce ai? se aud mai bine decit iridium?
Sus
Infamous
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum am DLS MS6a, iridiumurile le-am vandut pentru ca vreau sa-mi schimb masina si pe viitoarea sa pun Nobelium 8.2.
Nu am ascultat nobelium, nu stiu pe nimeni la noi cu asa ceva. Poate cei care au fost la europenele EMMA sa-ti dea mai multe detalii.
---
Mai simplu poti trimite un e-mail la info@dls.se , sunt sigur ca vei primi raspunsuri corecte la toate intrebarile tale.
Sus
chris
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mare mare dilema la tw. iar la midbass nici numai vb, acolo nu am nici cea mai vaga idee.
Sus
chris
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2007 8:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tw nobelium vin cu filtre, cum sint filtrele - one way sau 2 way?
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2007 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun topic! Si eu astept raspunsuri
Sus
Infamous
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2007 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca-mi vand subwooferul de la bazar, saptamana viitoare o sa-mi iau eu o pereche de Nobelium 8.2. Partea buna e ca o sa le am, partea mai putin buna e ca o sa le montez doar dupa ce trece iarna Crying or Very sad
Sus
chris
Priceput

MesajTrimis: Sâm Oct 06, 2007 11:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stie nimeni cu ce fel de filtre vin tw?
Sus
Infamous
Pasionat

MesajTrimis: Dum Oct 07, 2007 12:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca le iei separat nu cred sa vina cu filtre. Pe site la ei de la UR1 in sus nu mai zic nimic de filtre, nici in manualul lor si nici poze. Poate cei de la Be-Loud te pot ajuta, doar se importa si tweetere.
Dupa o discutie cu "un pasionat" care le-a ascultat pe ambele am renuntat la nobelium 8.2 si am ales 2 perechi de iridium
Sus
chris
Priceput

MesajTrimis: Dum Oct 07, 2007 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@Infamous - dupa ce am gugalit un pic si eu am ajuns la concluzia ca nobelium ar fi mai slabute decit iridium si voi ramine pe ir1i.
eu intreb de filtre pt ca momentan nu am un amplif pt tw si voi merge pasiv.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum