Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DLS ? MAC

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Tokyo
Pasionat

Data înscrierii: 08/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Iul 20, 2008 1:40 pm    Titlul subiectului: DLS ? MAC Răspunde cu citat (quote)

am si eu o intrebare doar pt cei care intr adevar cunosc ... nu doar presupuneri ...care din cele doua sisteme sa aleg ? mentionez ca am nevoie de un sunet clar, bass am cat cuprinde...imi acopera boxele stoc. Si aici bineinteles o recomandare pt un amplificator pana in 500ron plus minus 100 ron.

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS6A/

sau

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Olympic/Olympic_2.16/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 6:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dls am ascultat...deci recomand ...in conditiile in care urmeaza sa pun pe masina up6...
mac audip nu stiu nimic,....ce am auziot ca ar fi undeva sub magnat Confused

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

olympic2.16 sunt ceea ce cauti...

amplif pt ele, as merge pe un dls CA23

ai grija sa intre magnetul in portiera ca altfel le iei degeaba, cum am patit eu.
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 9:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mergi pe DLS cu incredere nu prea se pot compara cu cele de la Mac specificate de tine....
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 11:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ai usa insonorizata DLS'urile vor suna binisor.
am avut si eu ms6a si am fost multumit de ele chiar fff multumit de tweeter.
midbassul cam pocnea la un volum mai mare dar am remediat problema, le-am vandut
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 3:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Olympic 2.16 sunt niste difuzoare de "galagie" foarte bune, pentru pretul lor. Le-am avut pe un Golf IV acum muuuuulta vreme si faceau super-treaba. Problema lor insa este ca nu se mai fabrica. De cativa ani! Daca le gasesti insa pe undeva la SH asculta-le. S-ar putea sa fii surpris! Legat de MS6A - numai de bine. Sunt OK pentru banii lor si in mod cert nu vei regreta alegerea lor.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum