Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DLS MS5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
fox

Data înscrierii: 15/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 10:41 pm    Titlul subiectului: DLS MS5 Răspunde cu citat (quote)

Salut, vreau sa va cer parerea despre aceste boxe, stiu in mod normal trebuiesc amplificate, eu as vrea sa le pun direct pe HU (clarion 768). Vreau sa sune cat mai cald si clar (atat cat se poate fara amplificare separata), dar nu stiu daca se vor auzi asa cum ma astept, si daca o sa le miste cat de cat Hu-ul...Ce ziceti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 11:28 pm    Titlul subiectului: Re: DLS MS5 Răspunde cu citat (quote)

avand in vedere ca playerele clarion (in cazul tau 768RMP) sunt renumite pentru calitatea sunetului, eu zic ca vor suna binisor. acuma bineinteles depinde de urechea fiecaruia. calitate va fi. SPL...cu un amplificator, fie unul macar de 50W rms, vei avea si asa ceva.
Sus
fox

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles, in principal ma intereseaza calitatea sunetului, iar despre amplificare ma feresc pt ca automat va trebui sa schimb bateria. Nu pot spun ca ascult f tare, dar la volumul pe care il ascult vreau un sunet clar. Ca idee, nu ascult niciodata mai tare de 60-65% din volumul maxim...
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 1:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am avut DLS C5 cu Clarion 658 aproape un an si sunat foarte bine. Partea de inalte era clara, calda, super OK. Pe partea de bass nu prea facea fata player-ul la peste 22 din 33 la volum asa ca le tineam cu bass-ul la -2, era foarte ok pentru ca aveam subwoofer-ul.
Acum 2 luni am pus insa un amplificator pentru ele... Stiam cum suna si amplificate dar cand le-am auzit in masina mea parca sunau si mai bine Very Happy Chiar merita, scoti tot din ele.. si kick bass clar si prompt, si medii si inalte clare, totul sensibil mai tare si bine echilibrat.

Pe de alta parte am avut un client care a pus MS5 pe un player original de Peugeot 307... I-am spus de 3 ori ca astea sunt difuzoare de amplificator si in nici un caz pentru player de fabrica.. n-a ascultat si dupa o luna a ars tweeterele... de ce? Din cauza prea multor distorsiuni bagate in ele saracele de player-ul ala distrus... Omul avea si un JBL 1204BR in portbagaj si ca sa echilibreze cat de cat sunetul si cu inalte a omorat efectiv difuzoarele tinand player-ul la maxim...

Un player Clarion este mult peste unul de Peugeot 307, clar, dar totusi pentru a merita sa dai banii pe MS5, ia si amplificator.. nu trebuie sa schimbi bateria, cine ti-a zis asa ceva?
Daca nu vrei sa te complici cu amplificator, eu as zice sa iei C5A sau maxim PS5A, care sunt undeva intre C5 si MS5 dar sa nu sari de 25/33 cu volumul. Vei avea un sunet mai mult decat OK. Diferenta pana la MS5 reprezinta un potential ce poate fi exploatat numai cu amplificator.
Sus
fox

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 1:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am convins pana la urma, o sa ma opresc la o sensibilitate de 92-93db si maxim 60w. Ziceam ca trebuie schimbata bateria daca le amplific deoarece mai am deja un CA23 pentru sub. Alte alternative mai bune decat C5 care sa mearga pe HU? Vreau un sunet cat mai bine definit, dinamic si altceva nu m-a atras in afara de dls-urile astea...Si inca ceva, unde sunt facute C5?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 1:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu bateria.. alternatorul.. Sau amandoua.
Un condensator ai?

DLS C5 sunt facute in China.
Altceva mai bun de pus pe player nu prea pot sa-ti recomand. Daca vrei performante deosebite iti trebuie putere pe care numai un amplificator o poate da. Oricum sunt OK si asa, eu asa le-am avut si nu m-am plans.
DLS C5A amplificate macar cu 2 x 40W ar suna mai bine decat MS5 pe player...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum