|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mar 31, 2007 12:10 am Titlul subiectului: |
|
|
pt oricare din variante iti trebuie amplificare pt a scoate din ele maxim de potential.
intrebarea e de ce coxiale? si de ce 2 perechi?
incearca un sistem DLS pt portiere fata, amplificate de ceva ieftin, si iti zic eu din experienta ca nu vei mai simti nevoia de alta pereche de coaxiale in spate.
nu te zgarci la raportul pret/ watts.
o sa intelegi mai tarziu  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 01, 2007 6:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| obie_triceps a scris: | pt oricare din variante iti trebuie amplificare pt a scoate din ele maxim de potential.
intrebarea e de ce coxiale? si de ce 2 perechi?
incearca un sistem DLS pt portiere fata, amplificate de ceva ieftin, si iti zic eu din experienta ca nu vei mai simti nevoia de alta pereche de coaxiale in spate.
nu te zgarci la raportul pret/ watts.
o sa intelegi mai tarziu  |
ma uimesti
`[ |
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 01, 2007 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| de ce esti tu singurul uimit?? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 01, 2007 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
amplificatorul recomandat nu e ceva de calitate, deci nu stiu cum ai vrea sa scoti calitate din boxe, daca ce intra in ele nu e de calitate
Dorian- daca tot vrei sa se auda foate frumos in masinuta ta mai bine cumpara sistem pe fata, iar daca dispui de 4 mil pt un sistem,..eu zic sa nu regreti ca dai un pic mai mult si sa cumperi blaupunck velocity.
evident daca vrei sa faci un sistem cap coada, amplificat, altfel nu se merita!!!
un amplificator bun ar fi jbl gto 75.4, iar ca subwoofer, se merita exact asta: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/ |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|