Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dls,Pioneer sau Coustic?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 6:52 pm    Titlul subiectului: Dls,Pioneer sau Coustic? Răspunde cu citat (quote)

Salut,m-ar interesa si pe mine niste boxe pe fata de 16 sau 16.5 care sa se auda destul de bine in principal pe inalte. Adica mi-am achizionat un sub si o statie infinity (doar pt sub) si as vrea sa imi iau si pt fata niste boxe (care nu vor fi amplificate) care sa scoata bine pe inalte pentru a compensa bass-ul din sub. Pana in 3mil le-as vrea. Ma oprisem asupra la 3 modele: 1. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/ 2. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-A171C/ sau 3. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS602/ . Mentionez ca pe spate am tot pioneer ts-a6911 ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6911/ ) si se aud destul de bine neamplificate. Mi se pare,dupa specificatii,ca cele de la DLS nu prea se duc pe inalte, Pioneer nu stiu daca are crossover iar despre Coustic nu stiu ce sa zic! Ce ziceti? daca aveti si alte idei,le astept cu placere! merci frumos! p.s: sigur cele de la Coustic au cross-over-e,ca nu gasesc pe nicaieri treaba asta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guliver

Data înscrierii: 17/Feb/2007

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am sistem coustic de 13 pe fata si imi place cum suna.
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am auzit si eu lucruri bune despre Coustic si mai ales ca se aud bine neamplificate. Ideea e sa faca fata ca inalte bass-ului de la sub. Daca ma mai poate ajuta cineva cu vreo parere,va rog,ca as vrea sa dau comanda in seara asta,poate imi vin si mie pana vineri sa le pot monta cat mai repede. Am statie infinity 1X283 si Sub infinity de 300w deci banuiesc ca o sa fie ceva bass si vreau din boxele spate si cele din fata sa iasa ceva inalte. please help TONIGHT
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar chiar nu vrei amplificare ca o sa se aud altfel te asigur

ar merge si
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THS652/ super bune mi se par
dar merita o amplificare daca nu merci pe coustic ca sunt facute de mtx
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cele alese de tine, intr-adevar coustic ar avea cel mai bun raport pret/performanta. asteptam comanda Smile
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum o fac,dar zi-mi,au sigur cross-over-e cum scrie acolo la sfarsit la specificatii? ca pe pagina lor nu scrie nimic de chestia asta.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca se specifica/ca au...tu ce zici Very Happy
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata,am facut-o. merci frumos! apreciez
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 6:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la ce ora se fac livrari la Be-loud? Mai am vreo sansa sa imi ajunga azi ce am comandat,tinand cont ca e ora 17:30?
Sus
guliver

Data înscrierii: 17/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti ajung maine. Ca sa le fi primit azi trebuia sa le comanzi pana in ora 11.
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 6:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai le-am comandat ieri pe la 22 si ceva si am primit un mail ca imi vor sosi azi!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ajung, ajung, treaba cu ora 11-12 e pentru ziua curenta, atunci se trage linie pentru ziua in curs, tu ai trimis comanda aseara.
La noi insa se fac livrari pana spre ora 22 (te suna agentul nostru cu cel putin 30 de minute inainte). Din cauza traficului infernal intre orele 16-20 se fac putine livrari.

Dupa cum spuneam si in confirmarea trimisa prin email la ora 10:59, livrarea va fi efectuata azi (dar pe seara).
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 7:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok,perfect. Nu e nicio problema daca ajung mai tarziu. Vroiam doar sa stiu cand ajung ca sa fiu acasa sa ii achit baiatului. Daca ziceti ca ma suna,e perfect! multumesc frumos!
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mar 16, 2007 9:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu a venit baiatul ieri. Pacat. Daca vine astazi,sa vina dupa 7 seara,ca pana atunci nu gaseste pe nimeni acasa. Sa incerce si el sa vina azi,va rog,sa reusesc si eu sa le instalez in weekend-ul asta,sa nu trebuiasca sa mai astept pana luni. merci
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 3:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata,mi-au venit,maine le instalez! Spuneti-mi si mie,va rog,ca sa fiu sigur,papucii de la tweter ii bag in papucii acelui mini-crossover iar la celalalt capat al cross-over-ul nu mai sunt papuci. Leg litele alea la papucii difuzorului de bass? si apoi bag papucii de la casetofon in difuzorul de bass? asa trebuie sa fac? conteaza cum le leg? este unul rosu si unul ros-negru. de exemplu cablul ros-negru la papucul mai mare sau ala mai mic al difuzorului de bass? merci frumos! astept raspunsul vostru cat mai repede! raman dator
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum