|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Mie Dec 02, 2009 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut.
De DLS numai bune se aude, dar nici Focalul nu e mai jos. Eu am montat acel Polyglass 165VB saptamina trecuta, nu am inca insonorizare dar nu ma las fara, se aud bestial chiar si fara amplificator legat direct pe un hu Alpine, in schimb tweeterele TNB imi taie urechile, dar se aud foarte clar.
Totusi cred ca un amplificator de vreo 50-75W RMS am sa pun pe ele cu timpul, ca s-ar simti adevarata lor maiestrie. Nu cred ca rezista la o amplificare mai mare!!!!!(este doar parerea mea). Bafta la alegere.
Noroc. |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Mie Dec 02, 2009 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Post sters. Motiv: automerged doublepost.
Ultima modificare efectuată de către blacired la Joi Dec 03, 2009 9:41 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 3:31 am Titlul subiectului: |
|
|
1 vot pt dls .
cat despre focal... am avut ocazia sa ascult un set , nu stiu modelul , insa din spusele propietarului erau ceva model mai de top... 1000ron+ , si nu m-au dat pe spate , dar asta nu inseamna ca sunt rele , insa nu erau pe gustul meu, iar tw cam tipatoare... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|