Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DLS R6A vs FOCAL 165VB

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 7:59 pm    Titlul subiectului: DLS R6A vs FOCAL 165VB Răspunde cu citat (quote)

Sunt in cautarea altor difuri ,,,care le-a auzit rog sa isi spuna parerea despre cum se aud...cat de tare (dls-urile au 94 db Shocked )
Usile au deja un strat de stp.
Vreau tare si clar.

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Sisteme/Polyglass_165VB/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_R6A/

Amplificatorul se pare ca va fi un gz nuclear .
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Nuclear/GZNA_4350X/

blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut.
De DLS numai bune se aude, dar nici Focalul nu e mai jos. Eu am montat acel Polyglass 165VB saptamina trecuta, nu am inca insonorizare dar nu ma las fara, se aud bestial chiar si fara amplificator legat direct pe un hu Alpine, in schimb tweeterele TNB imi taie urechile, dar se aud foarte clar.
Totusi cred ca un amplificator de vreo 50-75W RMS am sa pun pe ele cu timpul, ca s-ar simti adevarata lor maiestrie. Nu cred ca rezista la o amplificare mai mare!!!!!(este doar parerea mea). Bafta la alegere.
Noroc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Mie Dec 02, 2009 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Post sters. Motiv: automerged doublepost.

Ultima modificare efectuată de către blacired la Joi Dec 03, 2009 9:41 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Dec 03, 2009 3:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1 vot pt dls .
cat despre focal... am avut ocazia sa ascult un set , nu stiu modelul , insa din spusele propietarului erau ceva model mai de top... 1000ron+ , si nu m-au dat pe spate , dar asta nu inseamna ca sunt rele , insa nu erau pe gustul meu, iar tw cam tipatoare...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum