Data înscrierii: 26/Aug/2008 Mesaje: 72 Locație: Bucuresti
Trimis: Lun Oct 13, 2008 10:19 am Titlul subiectului:
Si eu as fi interesat de modelul de la InPhase!Le are cineva instalate sa ne spuna si noua cum se aud, dak scot kt zice producatorul!Eu sincer m_as baga la un set, pretul e f bun!
Data înscrierii: 29/Apr/2008 Mesaje: 15 Locație: bucuresti
Trimis: Lun Oct 13, 2008 11:21 am Titlul subiectului:
Andry a scris:
la In Phase ? Serios ? Te-ai documentat in legatura cu acest brand, sau e o vorba in vant ?
m-am documentat atat cat mi-a permis internetul..e o companie cat de cat comerciala.
in anglia, magazinele auto "halford" au multe produse in phase.
stiu ca sunt de o calitate mai slaba decat dls-urile dar....asa mare diferenta..
si nici eu nu cred ca datele tehnice sunt foarte aproape de adevar
Trimis: Lun Oct 13, 2008 8:29 pm Titlul subiectului:
crazy_rider a scris:
Si eu as fi interesat de modelul de la InPhase!Le are cineva instalate sa ne spuna si noua cum se aud, dak scot kt zice producatorul!Eu sincer m_as baga la un set, pretul e f bun!
Difuzoarele nu "scot" Watti (W), ci consuma.
Sunetul se masoara in altceva, alta unitate de masura - decibelul.
Nu va mai uitati la specificatii sau cel putin nu le considerati definitorii pentru performantele unui difuzor.
Daca un difuzor are un rating de 150W nu inseamna ca suna de 3 ori mai tare decat unul de 50W ci inseamna ca motorul lui / bobina rezista la o putere sensibil mai mare si foarte probabil suna si sensibil mai tare dar mai ales mai bine.
In constructia unui difuzor se urmareste ori eficienta, cat mai mult sunet cu cat mai multa putere (si astea devin difuzoare "pentru player"), ori un sunet cat mai corect dar cu pretul unei eficiente mult mai mici - de unde si power rating-uri multi mai generoase, ori un compromis intre cele 2.
Si pana la urma puterea RMS "vinde" in fata unei mari parti a clientilor asa ca majoritatea producatorilor exagereaza mai mult sau mai putin, depinde de brand si produs si de cui se adreseaza el.
Daca vrei sa testezi un set IP XT6C poti veni la noi, vad ca esti din Bucuresti. Tine insa cont ca trebuie neaparat amplificate, ca si MS6A dealtfel.
Ultima modificare efectuată de către mihai la Lun Oct 13, 2008 9:56 pm, modificat de 1 dată în total
Trimis: Lun Oct 13, 2008 9:55 pm Titlul subiectului:
Vrei sa detaliezi de rog?
Pe site sunt doar specificatiile oferite de producator.
Inteleg ca ai avut de-a face cu produsul si stii mai multe decat noi.
Trimis: Lun Oct 13, 2008 10:26 pm Titlul subiectului:
pai eu nu am ce sa povestesc,povesti ne vand altii
cu ce tehnologie alien s-o fi facut motoru(bobina aia) de 1" ca sa tina 140w in 'usa',si eu sunt curios
cum se 'placheaza' electric fibra? ,nu cumva sunt vopsite mai degraba argintiu(cea mai de kkt culoare posibila).Utilitatea fiind?
Nu stiu nimic despre ele si nici nu vreau sa stiu,doar sunt scarbit de aceste 'inovatii' ,venind si din partea unor..englezi.De la chinezi ma astept la orice,au marketing in ei
Poate daca erau placate cu aur poate erau mai bune,dar asa ..
Nu am avut alte intentii ... daca te gandesti la altceva
Eu ascult la difuri RDG-iste de 30VA nu am dastea 'de brand'
Trimis: Mar Oct 14, 2008 10:25 am Titlul subiectului:
e ok, vroiam sa vad daca chiar te bazezi pe ceva sau comentezi la misto... Stim amandoi ca una din problemele mari ale forumului este numarul mare de pareri postate pe auzite sau impresii si nu pe contactul direct cu un produs anume.
Trimis: Vin Oct 17, 2008 4:53 pm Titlul subiectului:
Un sistem InPhase de 13, XT5C MkII amplificat de IPA601, adica 2 x 75W RMS. Sunt pe stand si mai zbarnaie si el dar in film oricum se aude bass-ul aiurea. Ideea e ca 75W RMS sunt dusi foarte OK si daca se taie cu un HPF 80-100 HZ duc poate si mai mult. Pentru orice nevoi insa acesti 75W par a fi suficienti.
Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
Trimis: Vin Oct 17, 2008 8:11 pm Titlul subiectului:
please stop the music!
pe banda se comporta destul de ok, cu toate limitarile filmarii. Intr-o incinta pregatita probabil rezultatele vor fi mai bune.
optic e chiar misto brand-ul . _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum