|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
RaulGRD
Data înscrierii: 22/Noi/2016 Mesaje: 2 Locație: Oradea
|
Trimis: Mar Noi 22, 2016 4:41 pm Titlul subiectului: Doresc sa achizitionez subwoofer pt MTX TH 1500 D |
|
|
Va cer ajutorul in a-mi da sfaturi pentru achizitionarea unui subwoofer potrivit pentru un amplificator monobloc MTX TH 1500 D .
Eventual din Oradea daca se poate (Satu Mare,Arad,Timisoara pot trage o fuga daca se merita).
Momentan am vazut un subwoofer Hifonics zl 12 dual de 1500w max 3000w . Nu stiu cum suna Hifonics sau daca se merita cumparat.
Am mai gasit si Subwoofer cu 2 Pioneer 3002D4 12 inch dar nu imi este buna incinta care o are respectivul.
Masina in care va fi montata instalatia este un Mercedes C220 (portbagaj destul de mic).
Va multumesc anticipat pentru sugestii. |
|
| Sus |
|
 |
yamaha fz6s

Data înscrierii: 03/Dec/2015 Mesaje: 22 Locație: constanta
|
Trimis: Joi Noi 24, 2016 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sal..teoretic s-ar potrivi cu Mtx..treaba e ca sunt sugativele dreaq monstrii aia..depinde ce vrei..sunet sau spl..ambele le gasesti doar la cateva firme ! fa rost de un RE audio MT15 o incinta acordata la 33-35 de hz si o sa demontezi mertzul ! nu acorda mai jos ca o sa ai doar tremurici ! kicker 15L7 sau DD audio 3500 macar..cam scump dd.ul insa..sa ne zici ce ai facut..pioneer spl sunt ok..poti sa ai iei sa le faci incinta sa incapa pe gura portbagajului..bft! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|