Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

doresc un player auto 2din pentru un fiesta 2002

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
vasile1978

Data înscrierii: 06/Iul/2015

MesajTrimis: Lun Iul 06, 2015 7:36 am    Titlul subiectului: doresc un player auto 2din pentru un fiesta 2002 Răspunde cu citat (quote)

salut ,vreau sa schimb playerul original de la un ford fiesta 2002 cu unul 2din ,care sa fie compatibil cu boxele oroginale ale masinii . nu am amplificator sau alte upgradeuri la sistemul audio. am un buget de 1000-1200 ron .cred ca trebuie si un kit de instalare ,cabluri rama etc. ce imi recomandati?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Iul 09, 2015 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Bordul tau arata asa - http://static.cargurus.com/images/site/2011/08/22/20/19/2002_ford_focus_zx5-pic-2473579411681578636.jpeg ?
Sus
djsorin

Data înscrierii: 18/Aug/2015

MesajTrimis: Mar Aug 18, 2015 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vasile, si eu am fost exact in situatia ta, a fost nevoie de o masca adaptoare si au trebuit taiate cele 3 bretele subtiri ale casetofonului original. Eu am mers pe Alpine CDE-235BT care suna foarte bine (am inlocuit difuzoarele originale cu unele Hertz si am montat si pe spate) dar vreau sa il inlocuiesc cu un Alpine 296BT. Poti alege si un Pioneer FH-X720BT dar nu stiu foarte multe despre el.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum