|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
vasile1978
Data înscrierii: 06/Iul/2015 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Iul 06, 2015 7:36 am Titlul subiectului: doresc un player auto 2din pentru un fiesta 2002 |
|
|
| salut ,vreau sa schimb playerul original de la un ford fiesta 2002 cu unul 2din ,care sa fie compatibil cu boxele oroginale ale masinii . nu am amplificator sau alte upgradeuri la sistemul audio. am un buget de 1000-1200 ron .cred ca trebuie si un kit de instalare ,cabluri rama etc. ce imi recomandati? |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
djsorin
Data înscrierii: 18/Aug/2015 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Aug 18, 2015 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Vasile, si eu am fost exact in situatia ta, a fost nevoie de o masca adaptoare si au trebuit taiate cele 3 bretele subtiri ale casetofonului original. Eu am mers pe Alpine CDE-235BT care suna foarte bine (am inlocuit difuzoarele originale cu unele Hertz si am montat si pe spate) dar vreau sa il inlocuiesc cu un Alpine 296BT. Poti alege si un Pioneer FH-X720BT dar nu stiu foarte multe despre el. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|