| |
| Autor |
Mesaj |
mariusrudaru
Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 7:42 pm Titlul subiectului: doresc un sistem performant pentru acasa |
|
|
Acum cateva zile am dat o petrecere de CASA NOUA si sistemul meu home cinema m-a facut de ras .Noroc cu un amic care m-a salvat inainte ca petrecerea sa devina un fiasco.
deeeeeeeeeeeci: tre sa ma dotez cu ceva scule
as dori un amplificator si doua boxe sa faca fata unei petreceri in forta.
De precizat ca stau la curte nepunandu-se problema vecinilor si ca nu sunt foarte priceput in domeniu . Astept ceva propuneri de la cunoscatori pentru care tin sa multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
intai spune cati bani esti dispus sa bagi in sistem ?
il folosesti in curte sa in casa ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
mariusrudaru
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in casa dar pot sa il scot si in curte iar bugetul alocat sa fie spre 20 25 milioane |
|
| Sus |
|
 |
mariusrudaru
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| chiar nu stie nimeni nimic de bransa asta? sa nu imi ziceti ca va pricepeti doar la sunet pentru masini? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
mariusrudaru
|
Trimis: Lun Dec 17, 2007 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
de ce imi sugerezi 2 amplifuri? poate suna aiurea intrebarea dar nu sunt profi.
merci |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Dec 17, 2007 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce ti-a recomandat o&g este un fel de 2.1 la scara mai mare.
trebuie 2 amplifuri pentru o calitate mai buna a sunetului ( teoretic pentru filtrarea frecventelor )
pentru bas poti sa incerci un t amp E800 de pe thomann.de ( cauta la diverse ca s-a discutat despre site ) _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Dec 17, 2007 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sustin ideea unei perechi de amplificatoare pro.
Ai putea incerca si o sistemu de boxe pro : 12 inch + driver de 1 inch in sateliti. si un sub serios de 15 inch. si protectie pentru urechi
Vroiam sa recomand ceva mai high-end (probabil mai ieftinache), dar daca e vorba de petreceri  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Lun Dec 17, 2007 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai ala mai tare e pt woofer si celalalt e pt sateliti...eventual prin mixer trec amandoua pt a avea un egalizator.
stiu prea bine cum e la chefuri...degeaba ai calitate hi-fi cand petrecaretii vor sa le sara timpanele si plamanii de la loc...
cu un asemenea sistem poti sa faci chef de "casa noua",revelion sau majorat fara nici ce mai mica problema garantat. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
mariusrudaru
|
Trimis: Lun Dec 17, 2007 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
vad ca stii cum zice lumea: fooooooooortzaaaaaaaaaa
si cand n-ai cu ce  |
|
| Sus |
|
 |
Axel Pasionat

Data înscrierii: 16/Sep/2007 Mesaje: 70
|
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Dec 17, 2007 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer axel eu nu cred k faci fata la un chef sanatos cu ce ai dat tu acolo, asta e parerea mea.
sunt de acord cu ssrli: boxe pro de 12" + driver de 1" ( full range sau taiat de la 100 hz ) si un bas de 15" sau chiar de 18"
2 ampuri si un cross si faci treaba buna
si daca iti permiti un mixer mic e si mai bine _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
mariusrudaru
|
Trimis: Lun Dec 17, 2007 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa inteleg ca astea ar fi singurele variante pentru sonorizarea unei vile?
Chiar observ ca toata lumea se concentreaza doar pe auto pe cand acestui segment nu i se acorda o importanta foarte mare.
si eu cred ca ar fi multe de dezbatut si aici.
sa inteleg ca sunt doar 2 pasionati care isi pot da cu parerea ?
hai baieti ca se poate mai mult si ar prinde bine o discutie mai constructiva pentru ca o investitie de acest gen nu se face anual .
multumesc anticipat , in special celor doi colegi care au raspuns in acest topic |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Dec 17, 2007 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
marius astea nu sunt singurele variante da trebuie sa stii ce vrei:
daca vrei fidelitate si un sunet liniar si cald si toate cele iti recomand un sistem cum a exemplificat axel.
daca vrei un sistem care sa faca galagie si sa simti basu in piept, sa tremure geamuri si mai ales sa poti sa dai tare cand lumea cere ( cred ca stim toti starea euforica in care vrei sa dai tot la maxim ) iti recomad scule pro.
daca vrei mai multe raspunsuri si detalii intra pe forum.poweraudio.ro ( sper ca nu se considera reclama pentru ca cei de pe power audio sunt specializati pe sonorizari de camere, club si alea alea ) si intreaba acolo.
sau suna la nr 0741068442 si tipu o sa-ti raspunda la intrebari si o sa te indrume..
scuze pentru postu lung da trebuie ajutat, nu?
sa ne spui ce alegere ai facut! _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Dec 18, 2007 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut cateva optiuni de la Poweraudio... Dar din pacate nu sunt in tema cu produsele lor...deci nu pot sa indic ceva anume.
Mare branza de cross-over activ nu cred ca ar fi nevoie. Suficient un low-pass pentru subwoofer (nu ma deranjeaza sa las satelitii sa coboare cat pot).
Dar la capitolul amplificare :
2 : http://www.thomann.de/gb/the_tamp_e400.htm (pentru mid-bass si tweetere)
si 1 : http://www.thomann.de/gb/the_tamp_e800.htm (pentru sub-bass)
toate filtrajele facute cu : http://www.thomann.de/gb/behringer_cx2310_super-x_pro.htm
Putere cam la discretie pentru un sistem de chefuri acasa. Si raman de ales boxele  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|