|
Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 11:38 am Titlul subiectului: Doua Condensatoare pt un DLS CA12 |
|
|
Am vazut cum lucreaza un ca12 cu in p1222, adica 500w, si chiar daca am motor de 2.5 se simte foarte rau la turatie, si ma gandesc sa montez doua condensatoare, unul de 1.2F si unul de 2F, si ma intreb dc trebuie avuta in vedere o anume ordine in care sa le leg, de ex:
sursa-condensator 1.2F-condensator 2F-amplificator
sursa-condensator 2F-condensator 1.2F-amplificator
sau doar trebuie conectate in paralel cu sistemul fara sa se tina seama de ordine? |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
de c enu iei un condensator mai serios?
ceva la 5 farazi |
|
Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
condensatoarele se leaga in paralel daca chiar vrei doua condensatoare, dar cred ca la tine problema vine din alta parte. te rog insira ce conectica (cabluri, borne sigurante si suporti, etc) folosesti.
ai grija sa nu fie un contact imperfect.
rezolvarea in cazul tau mie teama ca nu va fi un (alt) condensator, daca conectica e ok poti sa incepi sa te gandesti la un deep-cycle maricel |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Ian 31, 2007 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
le voi lega in paralel. nu am alte probleme legate de conexiuni, deoarece cand am facut probele, nu aveam nici un condensator instalat. o sa va anunt daca se mai simte ceva cu amandoua legate.. |
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca neaparat 2 condensatoare vor rezolva problema. Poate o baterie cu siguranta. Cat are alternatorul? Adica cati A ? Si asta poate fi o problema! _________________ Codrut. Nu sunt expert dar uneori va pot fi de folos. |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Sâm Feb 03, 2007 2:58 am Titlul subiectului: |
|
|
dupa cum am mai spus cand am facut probele de bass, nu aveam condensator montat, deci era normal sa se intample asa ceva. ideea era cum sa le leg pe amandoua condensatoarele, dar s-ar putea sa faca fata doar unul singur, inca nu am verificat asta.
bateria si altenatorul sunt mai mult ca OK!
bateria e noua si are 95A. |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Dum Mar 04, 2007 2:47 am Titlul subiectului: |
|
|
apropo, am montat condensatorul de 1.2 si merge super ok, nu mai am nevoie de nimica nici macar cand dau la maxx ...asa ca pt cei care au pierderi de curent, variatii de turatii cand ascula tare, le recomand cu caldura condensator  |
|
Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Lun Mar 05, 2007 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
500W RMS pe bass ar trebui sa-ti palpaie putin luminile prin bord si sa miste un pic acul turometrului, cu toata prezenta condensatorului.
E un fenomen normal si mult diminuat in comparatie cu cazul in care nu ai fi avut montat un condensator. |
|
Sus |
|
 |
|