Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Doua Condensatoare pt un DLS CA12

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 11:38 am    Titlul subiectului: Doua Condensatoare pt un DLS CA12 Răspunde cu citat (quote)

Am vazut cum lucreaza un ca12 cu in p1222, adica 500w, si chiar daca am motor de 2.5 se simte foarte rau la turatie, si ma gandesc sa montez doua condensatoare, unul de 1.2F si unul de 2F, si ma intreb dc trebuie avuta in vedere o anume ordine in care sa le leg, de ex:

sursa-condensator 1.2F-condensator 2F-amplificator
sursa-condensator 2F-condensator 1.2F-amplificator
sau doar trebuie conectate in paralel cu sistemul fara sa se tina seama de ordine?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 3:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de c enu iei un condensator mai serios?
ceva la 5 farazi
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

condensatoarele se leaga in paralel daca chiar vrei doua condensatoare, dar cred ca la tine problema vine din alta parte. te rog insira ce conectica (cabluri, borne sigurante si suporti, etc) folosesti.
ai grija sa nu fie un contact imperfect.
rezolvarea in cazul tau mie teama ca nu va fi un (alt) condensator, daca conectica e ok poti sa incepi sa te gandesti la un deep-cycle maricel
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 31, 2007 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le voi lega in paralel. nu am alte probleme legate de conexiuni, deoarece cand am facut probele, nu aveam nici un condensator instalat. o sa va anunt daca se mai simte ceva cu amandoua legate..
Sus
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 01, 2007 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca neaparat 2 condensatoare vor rezolva problema. Poate o baterie cu siguranta. Cat are alternatorul? Adica cati A ? Si asta poate fi o problema!
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Feb 03, 2007 2:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cum am mai spus cand am facut probele de bass, nu aveam condensator montat, deci era normal sa se intample asa ceva. ideea era cum sa le leg pe amandoua condensatoarele, dar s-ar putea sa faca fata doar unul singur, inca nu am verificat asta.
bateria si altenatorul sunt mai mult ca OK!
bateria e noua si are 95A.
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 2:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo, am montat condensatorul de 1.2 si merge super ok, nu mai am nevoie de nimica nici macar cand dau la maxx ...asa ca pt cei care au pierderi de curent, variatii de turatii cand ascula tare, le recomand cu caldura condensator Very Happy
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 8:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

500W RMS pe bass ar trebui sa-ti palpaie putin luminile prin bord si sa miste un pic acul turometrului, cu toata prezenta condensatorului.
E un fenomen normal si mult diminuat in comparatie cu cazul in care nu ai fi avut montat un condensator.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum