Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dual Cone
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
calin_obre

Data înscrierii: 17/Sep/2009
Locație: Tg-Mures

MesajTrimis: Sâm Oct 24, 2009 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok ms fain cred ca ma axex pe ceva fara amplif deocamdata sau daca iau ceva cu un Rms in jur la 100w si nu le amplific nu o sa se auda la fel de bine cum s-ar auzi ceva de 50w Rms neamplificate nu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
calin_obre

MesajTrimis: Sâm Oct 24, 2009 1:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/ despre astea ce parere ai?Smile
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Oct 24, 2009 1:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte OK pentru difuzoare entry de pus pe player, poate un pic prea agresive pe medii si inalte pentru gustul meu, dar, per total foarte OK. Atentie insa, nu sunt disponibile in stoc pe nicaieri (nici la noi, nici la importator si nici pe la alte magazine) datorita faptului ca stocul a fost epuizat si nu s-au mai adus de cateva saptamani. Daca te hotarasti la acest model, vei avea de asteptat probabil 2-3 saptamani. Daca doresti modelul asta, ne poti lasa un numar de telefon pe mail sau la numerele de pe site si te anuntam de indata ce vine importul.
Sus
calin_obre

MesajTrimis: Sâm Oct 24, 2009 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci cred ca pana la urma ma voi axa pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MB_Quart/Sisteme/Formula_FSA216/ astea ce putere muzicala au? sa vad acum cum imi calculez bugetul ms fain oricum
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Oct 24, 2009 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Puterea muzicala" sau "Puterea maxima" sunt marimi irelevante pentru felul cum suna un anumit difuzor.
Legat de puterea nominala, Mb Quart are un stil mai ciudatel de a da specificatiile, respectiv - "difuzoarele sunt recomandate pentru puteri nominale intre 50 si 100W RMS". Mai pe romaneste, le poti pune lejer pe un player de calitate sau, pe viitor, le poti pune si o amplificare de 50-75W pe canal.
Sus
calin_obre

MesajTrimis: Sâm Oct 24, 2009 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles ms de sfaturi:)
Sus
calin_obre

MesajTrimis: Mar Oct 27, 2009 1:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Componente_Sistem/GZRK_65X/ despre acestea ce parere ai cu mentiunea pe viitor sa fie amplificate obtin ceva de la ele momentant fara amplificator?
Sus
calin_obre

MesajTrimis: Mie Oct 28, 2009 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma ajuta si pe mine nime?Sad
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum