| |
| Autor |
Mesaj |
calin_obre
Data înscrierii: 17/Sep/2009 Mesaje: 27 Locație: Tg-Mures
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 11:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| ok ms fain cred ca ma axex pe ceva fara amplif deocamdata sau daca iau ceva cu un Rms in jur la 100w si nu le amplific nu o sa se auda la fel de bine cum s-ar auzi ceva de 50w Rms neamplificate nu? |
|
| Sus |
|
 |
calin_obre
|
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Foarte OK pentru difuzoare entry de pus pe player, poate un pic prea agresive pe medii si inalte pentru gustul meu, dar, per total foarte OK. Atentie insa, nu sunt disponibile in stoc pe nicaieri (nici la noi, nici la importator si nici pe la alte magazine) datorita faptului ca stocul a fost epuizat si nu s-au mai adus de cateva saptamani. Daca te hotarasti la acest model, vei avea de asteptat probabil 2-3 saptamani. Daca doresti modelul asta, ne poti lasa un numar de telefon pe mail sau la numerele de pe site si te anuntam de indata ce vine importul. |
|
| Sus |
|
 |
calin_obre
|
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
"Puterea muzicala" sau "Puterea maxima" sunt marimi irelevante pentru felul cum suna un anumit difuzor.
Legat de puterea nominala, Mb Quart are un stil mai ciudatel de a da specificatiile, respectiv - "difuzoarele sunt recomandate pentru puteri nominale intre 50 si 100W RMS". Mai pe romaneste, le poti pune lejer pe un player de calitate sau, pe viitor, le poti pune si o amplificare de 50-75W pe canal. |
|
| Sus |
|
 |
calin_obre
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am inteles ms de sfaturi:) |
|