|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
BGD-AstraG
Data înscrierii: 11/Oct/2008 Mesaje: 3 Locație: CTA
|
Trimis: Sâm Oct 11, 2008 10:00 pm Titlul subiectului: DVD Player astra G!!! |
|
|
| Salut!Apelez la acest forum cu speranta ca ma veti ajuta....si ca ma veti scoate din ceatza.Am un mp3 player de la ALPINE CDE 9882Ri in cele din urma am facut rost de niste fonduri si mi-am propus sa imi achizitionez un DVD Player cu LCD incorporat...problema sta in felul urmator nu stiu ce dvd sa cumpar in suma de 2500 de lei,nu vreau sa renunt la MP3 pt ca in momentul cand nu folosesc dvd-ul sa pot folosi mp3,intrebarea mea este daca pot lega DVD-u cu MP3(sa-l pot folosii pe intrarea de AUX cand folosesc DVD-u)cam asta este tot sper ca ma puteti ajuta...si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie multumesc mult astept parerile voastre!!! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe scurt, cam orice DVD-player de pe piata este capabil in acest momenta sa citeasca MP3-uri, asa ca poti folosi fara probleme aceasi scula pentru ambele functii, fara a tine doua aparate in bord. In acelasi timp, exista solutii gen Clarion VRX588RUSB care iti ofera in plus o intrare USB, la care poti lega un memory-stick de, sa zicem, 2Gb, pe care poti pune n MP3-uri.
Ca solutii adaptate bugetului tau iti propunem:
Clarion VRX588RUSB, in promotie la 2274.9Lei, detalii la http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/Clarion/VRX588RUSB/
sau
Alpine IVA-D106R, in promotie la 2599.9Lei, detalii la http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/ALPINE/IVA-D106R/
Daca vrei totusi sa pastrezi si cd-player-ul din bord, cele doua aparate, atat Alpine-ul cat si Clarion-ul, permit interconectarea (via aux-in) cu 9882Ri.
Pentru intrebari suplimentare sau nelamuriri iti stam la dispozitie pe forum sau la numerele afisate pe site. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|