Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DXZ388RUSB vs DXZ588RUSB
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
tzatza

Data înscrierii: 02/Noi/2008
Locație: Satu Mare

MesajTrimis: Vin Dec 12, 2008 1:29 pm    Titlul subiectului: DXZ388RUSB vs DXZ588RUSB Răspunde cu citat (quote)

As dori sa cumpar unu dintre aceste doua HU : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ388RUSB/ sau http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ588RUSB/ .
Ce credeti merita inca 200 RON in plus DXZ588. Este ceva diferenta mare intre cele doua HUuri?? (In afara de design) Se aude mai bine DXZ588?? N-am posibilitatea de a le asculta...asa ca ma bazez pe parerile voastre.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tzatza

MesajTrimis: Sâm Dec 13, 2008 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau un alpine http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/iDA-X200/ ar fi mai bun???
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Sâm Dec 13, 2008 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

588 -ul are un amplificator intern mai bun decat 388-ul si cateva reglaje in plus, iesiri hi volt (6V 588 2V 388 si alpine) . din pacate filtrele sunt clasice si limitate (hpf + lpf, nu crossover).
Dar 99% 588 -ul suna mai bine decat 388-ul si alpine-ul, avand atat amplificator/preamplificator mai bun.

mergi pe 588.

tzatza

MesajTrimis: Sâm Dec 13, 2008 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca si asa in curand doresc sa cumpar amplificator pentru difuzoarele fata spate... conteaza ca 588 are amplificator intern mai bun? Sau as putea sa iau sa zicem Alpineul?
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 14, 2008 12:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mai conteaza amplificatorul intern in cazul acesta, DAR conteaza preout-urile pe 6V ale 588-ului, mult superioare celor de 2V ale alpine-ului. Din orice "unghi" ai privi 588-ul furnizeaza semnal mai bun decat contraoptiunile.
monstruletz

Data înscrierii: 15/Dec/2008

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 8:13 pm    Titlul subiectului: Re: DXZ388RUSB vs DXZ588RUSB Răspunde cu citat (quote)

As dori sa cumpar unu dintre aceste doua HU : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ388RUSB/ sau http://be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/iDA-X300/ as alege 388 pt cei 50 w rms,,, dar nici alpinu nu cred ca se aude mai slab
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

388-ul este mai bun decat ida-ul, are 3 perechi de preout-uri si mai multe reglaje; clarion-ul sta mai bine si la conectivitate, avand atat usb cat si conexiune Ipod.
monstruletz

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms mult
Sus
tzatza

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi pentru recomandari...am ales alpine ida-x200 deoarece sa incadrat mai bine in buget si mi-a placut mai mult cum arata.
Sus
monstruletz

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca o sa vrei sa imi spui si mie cum e
daca isi face banii si restu
cum se aude si la ce difuri ii pus
Sus
tzatza

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 10:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok o sa-ti zic cand ajunge la mine si il instalez
Difuzoarele sunt inca cele stoc de la passat....dar cred ca o sa le schimb in ianuarie daca nu o sa-mi placa cum se aude.
Mai sunt uni cu alpine ida-x200 pe forum care le au instalate.
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
388-ul este mai bun decat ida-ul, are 3 perechi de preout-uri si mai multe reglaje; clarion-ul sta mai bine si la conectivitate, avand atat usb cat si conexiune Ipod.

daca 388 e mai bun decat x300 doar pentru ca are 3 perechi de pre-out , atunci fata de x200 care are si el 3 perechi de pre-out cum este ?
Sus
tzatza

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu...asta m-ar interesa si pe mine. Le-a acultat cineva pe amandoua cu aceleasi difuzoare?
Sus
monstruletz

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zice ca 388 are amplificator 4*50 W RMS , si urmatoarele modele mai performante au in ju de 25 W RMS, deci are 50 W RMS sau e o greseala cu "RMS" e pus in plus
Sus
monstruletz

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca diferenta e daca iti pui sau nu soobwoofer sau cate
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum