Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dynamat sau Stynger?...in portierele spate Octavia2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
yanq

Data înscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 3:54 pm    Titlul subiectului: Dynamat sau Stynger?...in portierele spate Octavia2 Răspunde cu citat (quote)

In urma cu o luna mi-am instalat in portierele spate de la Octavia2 , 2 difuzoare Magnat cumparate de la Be loud...acum am constatat ca plasticele portierelor zangane rau de tot..
Intrebarea este daca merita Dynamat Xtreme Speaker Kit 10" x 10" (254mm x 254mm) in portierele spate la Octavia2 pt Magnat 2160 Pro de 16,5"?

Practic ramane o margine mica de material Dynamat dupa indepartarea conturului specific dimensiunii difuzorului... jumatate din folie e reprezentata de acel decupaj, deci inutilizabil...oare merita..la cat costa Dynamatul?

Inclin sa cred ca Stinger Expert RoadKill Door Kit e potrivit pt ce am eu nevoie...ceva sugestii? 30 x 90 cm....30 cm sunt de ajuns pt inaltimea unei portiere? ar merge acest Stinger in combinatie cu Dynamatul Xtreme Speaker Kit de care am amintit mai sus?

Sau pot pune direct Stinger Overkill far alt material? Astept un sfat profesionist.. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 3:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu Speaker kit-ul nu faci mare branza. Chiar daca folosesti tot materialul (bucata decupata pentru difuzor nu se arunca, se poate folosi si ea) rezultatele vor fi pe masura investitiei.
Un door kit e mult mai adecvat. Cu 4 folii de 30x90 cate are Door kit-ul Stinger se poate face treaba buna pentru 2 usi.
In primul rand trebuie pus un strat pe interiorul panoului de plastic si trebuie lipit cat mai bine (presat tare cu o rola). Fiecare cm trebuie acoperit daca se poate. Cu ce ramane (si ar trebui sa ramana) poti "trata" structura de rezistenta a usii, tabla din interior. In zona asta e bine sa cureti suprafata cu ceva degresant sau chiar cu diluant inainte de aplicare.

Un ultim pas pentru insonorizarea completa a usilor ar mai fi tratarea tablei exterioare dar nu cred ca ajunge materialul dintr-un door kit si pentru asta. depinde de masina si de marimea usilor. Oricum, asta e mai mult pentru a reduce muzica care ajunge afara, e putin important pentru problema ta cu plasticele.

Dynamat Xtreme si Stinger Expert sunt 2 materiale similare. Daca vrei mai mult decat un door kit Stinger, ia direct un Bulk pack care are 9 folii de 45 x 90 cm. Cu un bulk pack am facut eu pentru Solenza 2 usi (cate 3 folii) si portbagajul (3 folii)
Sus
yanq

Data înscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 1:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@mihai

Dynamat Xtreme Door Kit nu aveti la vanzare?

...si inca o lamurire..tu spui sa aplic folia pe plasticul pe care il dau jos de pe portiera?...din cate vad in instructiunile de pe http://www.dynamat.com/technical_installation_door_kit_install.html

..folia se aplica pe tabla ce se descopera dupa ce dai jos plasticul Rolling Eyes
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si pe tabla si pe plastic...asa ar fi bine. ideal si pe interiorul tablei exterioare.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum