Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dynamat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 01, 2006 10:20 pm    Titlul subiectului: Dynamat Răspunde cu citat (quote)

Puteti sa imi explicati si mie din ce material sunt facute foliile astea de sunt asa de scumpe..?..exista si altceva mai ieftin..? Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Aug 01, 2006 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa cautam documentatia originala de la Dynamat si daca chiar te intereseaza o sa iti trimitem pe PM compozitia exacta a fiecarui produs Dynamat in parte. Oamenii sunt market leader in domeniu, si, cunoscand calitatea produselor, isi permit sa ceara un pret mare. Cu toate astea, merita ultimul leutz. Oricum, in maxim o saptamana, vor aparea pe site solutii de insonorizare cu preturi mai "populare". Wait and see! Smile
Sus
Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar ma intereseaza compozitia produselor dynamat..si as fi foarte incantat daca vor aparea pe site, cum ai spus, si produse mai ieftine.. Laughing
Sus
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

despre compozitie nu am de unde sa stiu, dar pot sa iti spun cum ar arata solutia de izolare completa dynamat!

1. strat de folie bituminoasa, groasa de 2 mm, o parte adeziva si o parte cu folie de aluminiu. am mai vazut discutii cum ca seamana cu cartonul bituminos care il gasesti la brico, dar nu e asa! dynamat este cauciucat, aproape de caracteristicile lui vine alubandul, decat ca acesta este mai subtire, are doar 1 mm grosime.
2. dupa ce s-a aplicat dynamatul pe tabla, se vine cu Tac Mat.parca asa se numeste, este un fel de burete cauciucat, cel mai mult seamana la compozitie cu buretele de la mouse pad, acelea usoare si foarte fine! are peste 5 mm grosime, si porii din material sunt mai mari, nu este un burete asa fin ca cel de la mouse pad.
3. peste Tac Mat vine un strat de pasla as numi-o, cu ea seamana cel mai mult. problema este ca aceasta pasla are cam 1 cm grosime si spre exterior are un strat de cauciuc!

Am dat aceste exemple ca sa inteleaga lumea mai bine despre ce este vorba, nu sa se apuce acum sa faca insonorizari cu mouse pad'uri in masina Smile

Aceasta insonorizare este facuta pe un Show car care poseda 6000 W RMS de bass Smile
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 12:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai improvizam... niste mousepaduri si niste folie de aluminiu pt gatit!!! si trebuie sa iasa ceva Razz Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
danmoise

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o_kh3 a scris:
pai improvizam... niste mousepaduri si niste folie de aluminiu pt gatit!!! si trebuie sa iasa ceva Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

e recomandare de la un "priceput" asta?

3ldiablo: ce zici tu acolo e sonorizare de concurs, si costa pe masura.
Pt sisteme uzuale este recomandata insonorizarea usilor si a portbagajului.
Sus
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 1:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce zic eu este sonorizare de 50 milioane!
plafon , podea, usi, tot! sa isi faca omul parere!
eu unul nu mi-as baga dynamat in toata masina ca nu am bani, portbagajul zbarnaie, a naibii tabla de logan Smile)
usile nu mai zic! restul, ramane de vazut.

pe rand, in timp, ca e greu cu banii
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 1:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu a fost pur si simplu o gluma nu trebuia sa o iei in seama Wink doar nu as fi asa de idiot sa imi pun mousepaduri si folie de aluminiu in mashina !!!!
Sus
nios

Data înscrierii: 14/Feb/2008

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2008 12:15 am    Titlul subiectului: teroson Răspunde cu citat (quote)

O fii bun dynamatul nu zic nu, da fff piperat la pret. Sunt si eu curios daca ati auzi de Teroson, mai exact foliile de antifonare de la ei??? Lucrez intr-un service si numai cu el lucrez pt antifonare. Ma gandesc sa imi antifonez masina cu asa ceva. S-o merita??? La bani s-ar merita ca e moca Smile)
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2008 8:59 am    Titlul subiectului: Re: teroson Răspunde cu citat (quote)

nios a scris:
O fii bun dynamatul nu zic nu, da fff piperat la pret. Sunt si eu curios daca ati auzi de Teroson, mai exact foliile de antifonare de la ei??? Lucrez intr-un service si numai cu el lucrez pt antifonare. Ma gandesc sa imi antifonez masina cu asa ceva. S-o merita??? La bani s-ar merita ca e moca Smile)

Detalii ?
Grosime ? Greutate / densitate ?
Poze ?

Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2008 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foliile astea care se pun pe tabla nu sunt pt antifonare.Ele au in compozitia lor particule de plumb si otel pt a adauga masa peretilor sa nu mai vibreze,nu sa izoleze la apa sau sa absoarba undele stationare
Tare m-as mira ca ce ai gasit tu acolo asa 'ieftin' sa fie util la asa ceva

Cred ca de astia zici
http://www.henkel.com/cps/rde/xchg/henkel_com/hs.xsl/2666_COE_HTML.htm?countryCode=com&BU=ua&parentredDotUID=000000022W&redDotUID=000000022W&brand=000000025K&param1=categories
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2008 5:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI a scris:
Foliile astea care se pun pe tabla nu sunt pt antifonare.Ele au in compozitia lor particule de plumb si otel pt a adauga masa peretilor sa nu mai vibreze,nu sa izoleze la apa sau sa absoarba undele stationare
Tare m-as mira ca ce ai gasit tu acolo asa 'ieftin' sa fie util la asa ceva

Cred ca de astia zici
http://www.henkel.com/cps/rde/xchg/henkel_com/hs.xsl/2666_COE_HTML.htm?countryCode=com&BU=ua&parentredDotUID=000000022W&redDotUID=000000022W&brand=000000025K&param1=categories

De undele stationare se ocupa buretele. Nu cred ca M1 sau Dynamat ajuta in cazul undelor stationare Very Happy
Ca o generalizare, orice material care adauga masa suficienta si se lipeste bine e indicat ca insonorizant.

Sus
nios

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2008 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta e produsul. Eu il folosesc pt pisele noi pe care le montez pe masini

http://www.akd-tools.gr/xmsAssets/File/TDS/TEROSON/terodem_sp300.pdf
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2008 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

interesant,2,6mm grosime ,5kg/mp ,scrie ca merge si fara incalzire
Cum se vinde,ce bani,de unde, si ai putea sa pui o poza sa vedem mai bine Razz
Mersi
Sus
nios

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2008 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma chinui de 2 zile sa pun pozele, da nu pot, imi zice ca am ajus la limita maxima. Sad(
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum