|
Autor |
Mesaj |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 01, 2006 10:20 pm Titlul subiectului: Dynamat |
|
|
Puteti sa imi explicati si mie din ce material sunt facute foliile astea de sunt asa de scumpe..?..exista si altceva mai ieftin..?  |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Aug 01, 2006 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
O sa cautam documentatia originala de la Dynamat si daca chiar te intereseaza o sa iti trimitem pe PM compozitia exacta a fiecarui produs Dynamat in parte. Oamenii sunt market leader in domeniu, si, cunoscand calitatea produselor, isi permit sa ceara un pret mare. Cu toate astea, merita ultimul leutz. Oricum, in maxim o saptamana, vor aparea pe site solutii de insonorizare cu preturi mai "populare". Wait and see!  |
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar ma intereseaza compozitia produselor dynamat..si as fi foarte incantat daca vor aparea pe site, cum ai spus, si produse mai ieftine..  |
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
despre compozitie nu am de unde sa stiu, dar pot sa iti spun cum ar arata solutia de izolare completa dynamat!
1. strat de folie bituminoasa, groasa de 2 mm, o parte adeziva si o parte cu folie de aluminiu. am mai vazut discutii cum ca seamana cu cartonul bituminos care il gasesti la brico, dar nu e asa! dynamat este cauciucat, aproape de caracteristicile lui vine alubandul, decat ca acesta este mai subtire, are doar 1 mm grosime.
2. dupa ce s-a aplicat dynamatul pe tabla, se vine cu Tac Mat.parca asa se numeste, este un fel de burete cauciucat, cel mai mult seamana la compozitie cu buretele de la mouse pad, acelea usoare si foarte fine! are peste 5 mm grosime, si porii din material sunt mai mari, nu este un burete asa fin ca cel de la mouse pad.
3. peste Tac Mat vine un strat de pasla as numi-o, cu ea seamana cel mai mult. problema este ca aceasta pasla are cam 1 cm grosime si spre exterior are un strat de cauciuc!
Am dat aceste exemple ca sa inteleaga lumea mai bine despre ce este vorba, nu sa se apuce acum sa faca insonorizari cu mouse pad'uri in masina
Aceasta insonorizare este facuta pe un Show car care poseda 6000 W RMS de bass  |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 12:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai improvizam... niste mousepaduri si niste folie de aluminiu pt gatit!!! si trebuie sa iasa ceva  |
|
Sus |
|
 |
danmoise
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 38
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
o_kh3 a scris: | pai improvizam... niste mousepaduri si niste folie de aluminiu pt gatit!!! si trebuie sa iasa ceva  |
e recomandare de la un "priceput" asta?
3ldiablo: ce zici tu acolo e sonorizare de concurs, si costa pe masura.
Pt sisteme uzuale este recomandata insonorizarea usilor si a portbagajului. |
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce zic eu este sonorizare de 50 milioane!
plafon , podea, usi, tot! sa isi faca omul parere!
eu unul nu mi-as baga dynamat in toata masina ca nu am bani, portbagajul zbarnaie, a naibii tabla de logan )
usile nu mai zic! restul, ramane de vazut.
pe rand, in timp, ca e greu cu banii |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu a fost pur si simplu o gluma nu trebuia sa o iei in seama doar nu as fi asa de idiot sa imi pun mousepaduri si folie de aluminiu in mashina !!!! |
|
Sus |
|
 |
nios
Data înscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 12:15 am Titlul subiectului: teroson |
|
|
O fii bun dynamatul nu zic nu, da fff piperat la pret. Sunt si eu curios daca ati auzi de Teroson, mai exact foliile de antifonare de la ei??? Lucrez intr-un service si numai cu el lucrez pt antifonare. Ma gandesc sa imi antifonez masina cu asa ceva. S-o merita??? La bani s-ar merita ca e moca ) |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 8:59 am Titlul subiectului: Re: teroson |
|
|
nios a scris: | O fii bun dynamatul nu zic nu, da fff piperat la pret. Sunt si eu curios daca ati auzi de Teroson, mai exact foliile de antifonare de la ei??? Lucrez intr-un service si numai cu el lucrez pt antifonare. Ma gandesc sa imi antifonez masina cu asa ceva. S-o merita??? La bani s-ar merita ca e moca ) |
Detalii ?
Grosime ? Greutate / densitate ?
Poze ? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
De undele stationare se ocupa buretele. Nu cred ca M1 sau Dynamat ajuta in cazul undelor stationare
Ca o generalizare, orice material care adauga masa suficienta si se lipeste bine e indicat ca insonorizant. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
nios
|
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mie Iun 18, 2008 1:52 am Titlul subiectului: |
|
|
interesant,2,6mm grosime ,5kg/mp ,scrie ca merge si fara incalzire
Cum se vinde,ce bani,de unde, si ai putea sa pui o poza sa vedem mai bine
Mersi |
|
Sus |
|
 |
nios
|
Trimis: Joi Iun 19, 2008 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
ma chinui de 2 zile sa pun pozele, da nu pot, imi zice ca am ajus la limita maxima. ( |
|
Sus |
|
 |
|