| |
| Autor |
Mesaj |
cristyan Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 69 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 12:23 am Titlul subiectului: e bine asa??? |
|
|
Am un Renault Symbol caruia o sa ii schimb tot sistemul audio
am deja subwoofer(JBL CS1200T-nu e f tare dar oricum isi face bine treaba la cei 125W), amplificator IN PHASE IPA400, HU-Sony cdx S22(cea mai noua achizitie-nemontat inca pe masina), 2 boxe Sony XPLOD ovale pe spate de care nu sunt f multumit dar pe care nu o sa le schimb de curand(pt. k asa cum spune Mihai "SUNETUL VINE DIN FATA") si sunt nehotarat intre DLS sau MTX(coaxiale pe 13) pt fata.
intrebarea pt Mihai ar fi: Ce are in plus amplificatorul asta mosfet de pe sony fata de cel de pe anticul meu panasonic(4 x 45)?E deajuns atata putere cata are HU pt a se auzi BINE |
|
| Sus |
|
 |
Lucas Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 97
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 12:36 am Titlul subiectului: Re: e bine asa??? |
|
|
| cristyan a scris: | Am un Renault Symbol caruia o sa ii schimb tot sistemul audio
am deja subwoofer(JBL CS1200T-nu e f tare dar oricum isi face bine treaba la cei 125W), amplificator IN PHASE IPA400, HU-Sony cdx S22(cea mai noua achizitie-nemontat inca pe masina), 2 boxe Sony XPLOD ovale pe spate de care nu sunt f multumit dar pe care nu o sa le schimb de curand(pt. k asa cum spune Mihai "SUNETUL VINE DIN FATA") si sunt nehotarat intre DLS sau MTX(coaxiale pe 13) pt fata.
intrebarea pt Mihai ar fi: Ce are in plus amplificatorul asta mosfet de pe sony fata de cel de pe anticul meu panasonic(4 x 45)?E deajuns atata putere cata are HU pt a se auzi BINE |
La dilema ta intre DLS si MTX , eu zic sa mergi pe DLS categoric. Asta iti va spune si mihai. Dar nu coaxiale...incearca sa pui sistem de boxe..sa pui tweeterul la baza parbrizului sau la suportul de la oglinda..deci pe la nivelul capului soferului....vei vedea ca diferenta dintre coaxiale si sistem este foarte mare. ampliful mosfet reda mai bine sunetele..adica nu le distorsioneaza asa de tare cum le distorsioneaza un amplif sa`i zi normal. In alta ordine de idei mosfetul nu transmite asa de mare caldura. Deci calitatile sunt evidente. La partea cu puterea...daca e de ajuns...aici depinde de la om la om...poate unora le e de ajuns doar din HU , altii fara minim 50 W RMS nu le-ar placea. Si depinde si ce boxe vrei sa pui...ca daca pui unele de 60 W RMS , alora le cam trebuie amplif sa scoti tot ce au ele mai bun...se poate si din HU dar nu merita sa dai o diferenta de X lei mai mult pt. difuri mai bune daca nu le amplifici...o sa fie putere nefolosita. |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
baga un sistem DLS C5 pe fata tine-l cat poti pana strangi bani sa le amplifici si sa iti mai pui un subwoofer si va fi altceva decat o paraiala in mashina  |
|
| Sus |
|
 |
cristyan Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
cum adik o paraiala?
se aude placut pana acum....
si cat despre faza cu dif pe componente.............nu ar fi mai bine sa ii inlocuim tw lui originale cu cele de la sistemul de dif???  |
|
| Sus |
|
 |
cristyan Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 12:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
si despre faza cu DLS vs MTX io zic k MTX este ceva mai tare........
am auzit ce pot sa fac niste MTX coaxiale pe 13 intr-un megan(erau 4 bucati toate amplificate-intr-una din masinile de la Tornado), se auzeau f clar si f puternic................ |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 12:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
da altceva este cand amplifici sistemul C5 dintr-un amp decat dintr-un HU... mi-am dat seama acum ca nu ai inteles "paraiala" cum l-am inteles eu pe moment.... ma refeream ca nu o sa ai bass cum va fi de la un subwoofer va fi mai mult un mid bass ceva care nu prea o sa il simti in ficatei
normal ca asta o sa faci cu tw din sistem doar nu le cumperi degeaba
acum este optiunea ta ori MTX ori DLS... tu hotarasti pe ce dai banii....ori dai pe firma si pe calitate(MTX) ori dai doar pe calitate(DLS) |
|
| Sus |
|
 |
cristyan Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
okey o sa iau DLS, dar se poate sa imi faceti o proba inaite(sunt ieftine la cat de multe pot sa fac(daca ma iau dupa ce scrie pe site)).
le montati voi?
aaaaaaa m-am decis la DLS 225 |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cristyan a scris: | okey o sa iau DLS, dar se poate sa imi faceti o proba inaite(sunt ieftine la cat de multe pot sa fac(daca ma iau dupa ce scrie pe site)).
le montati voi?
aaaaaaa m-am decis la DLS 225 |
nu e nevoie de proba calitate vb de la sine ... daca poti mergi pe sistem DLS C5 !!!!!
dap este un service cu care colaboreaza be-loud si oamenii de acolo fac treaba buna nici nu iti dai seama ca a fost umblat pe undeva !!! |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Si MTX si DLS sunt bune. Foarte bune amandoua si pretul este similar.
Eu personal cunosc mai bine DLS, MTX e ceva relativ nou pe piata noastra si nu mi-am format inca o parere. Si daca amplifici un sistem DLS bubuie masina, nu numai cu MTX.
Decat sa iei DLS 225 pune sistem DLS B5 - iesi mai ieftin decat cu C5 si nici nu trebuie amplificat pentru a scoate tot ce poate. Si e mult mai bine cu sistem pe fata decat cu 225 care sunt coaxiale.
Se rezolva si cu montajul, trimite doar comanda prin formularul de pe site si specifica ca vrei si instalare si cam cand ai prefera... dupa ce ora etc.
Despre MOSFET: Mosfet este tipul tranzistoarelor folosite in amplificatoarele respective. Sunt mai eficiente deci ofera ceva mai multa putere si emana ceva mai putina caldura. Foarte multe playere recente sunt pe Mosfet, asta e standardul acum, nu mai e ceva deosebit. |
|
| Sus |
|
 |
|