| |
| Autor |
Mesaj |
Marian
Data înscrierii: 05/Ian/2007 Mesaje: 8
|
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu amplificator o sa se simta diferenta,asta poti fi sigur, dar nu foarte mare.
eu zic sa iti cumperi playerul si sa montezi difurile pe el, iar daca nu esti mutumit de SPL-ul care il obtii atunci adaugi un amplif.
5900mp cred ca e meserias rau...are atatea chestii...o sa poti face cu el cam tot ce iti trece prin cap... |
|
| Sus |
|
 |
Marian
Data înscrierii: 05/Ian/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pe mine nu ma intereseaza atat de mult sa se auda foarte tare, vreau mai mult sa am un sunet de calitate, se vede ca atunci cand am cumparat difuzoarele nu am mers pe unele de putere mare, vreau sa am SQ si atat, la un volum la care sa mai pot sa si discut cu cei din masina, deci nu prea mare. Apropo, ce ziceti, playerul la care m-am gandit aduce imbunatatiri pe partea de SQ fata de un 4800 de exemplu? As fi mers si pe 4800dar nu prea i-mi place aspectul lui. Sau daca-mi puteti recomanda altceva pana in 900 RON, Vreau SQ la un raport pret/performanta cat mai bun. Astept pareri! |
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Player-ul e mai mult decat OK.
La partea de SQ, parerea mea este ca trebuie sa mergi pe niste dif-uri cu putere RMS cat mai apropiata de puterea reala a HU-ului. Cum Pioneer-ul ala nu scoate peste 30 W reali, you do the math
Hai noroc! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
posibil sa aibe playerul la care te-ai gandit ceva plusuri fata de 4800mp.
daca zici ca vrei SQ la volum mic atunci consoleaza-te cu ideea ca atat pot oferi difurile, din moment ce nu vrei mai multa galagie un amplificator ar putea fi de prisos.
asa ca ia 5900mp-u daca ai fonduri si pune difurile pe el. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dac vrei sa mai te intelegi si cu cei din masina nu prea itti trebuie amplif |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
pentru situatia asta, nu amplificarea difuzoarelor ar fi primul pas ci insonorizarea usilor fata.
Investitia in amplificator se traduce prin impingerea difuzoarelor la limita si obtinerea unui volum mai mare dar si a unei calitati mai mari a sunetului la volum moderat. In acelasi timp insa, usile vor vibra groaznic si peste 50% din potentialul de bass al difuzoarelor va fi pierdut.
Pioneer 5900 e super OK si cu o insonorizare buna a usilor fata s-ar putea sa fii foarte multumit. In plus, daca amplifici difuzoarele trebuie inclus neaparat si un subwoofer pentru a echilibra sunetul. |
|
| Sus |
|
 |
|