|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Luckian
Data înscrierii: 07/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: Calarasi
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 1:20 pm Titlul subiectului: E normal sa se intample asta? |
|
|
DLS MS6A pe fata....JBL JTO 1204 in portbagaj....amplificate de un JBL JTO 75.4...pe un player ALPINE 9852.
Undeva in meniul playerului am volum subwoofer de la 0 pana la 15!
Nu inteleg de ce in momentul in care maresc volumul subwooferui din player imi baga bass sh in DLS MS6A care sunt pe fata sh care sunt amplificate de 75.4!
E firesc sa se intample asa? Eu ma asteptam sa creasca doar volumul subwooferului nu sh cel al difuzoarelor!
Va rog sa ma lamuriti sh pe mine! |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru ca nu ai iesire pentru subwoofer pe acel alpine
alpine-ul tau are un singur rca si treaba cu volumul subwoofer-ului ar fi mers daca tu amplificai activ doar subwoofer-ul si lasai boxele fata pe HUD; pe un singur rca tu trimiti semnal si la sub si la boxele fata, de-asta le regleaza concomitent.
pur si simplu radiocd-ul tau nu are destule rca-uri {iesiri} daca vrei sa obtii control volum STRICT subwoofer mi-e teama ca trebuie sa-l schimbi, iti trebuie un HUD cu 3 pre-out-uri {gen 9854 9856 9857 9883 sau 9885} sau un HUD cu doua pre-out-uri front+rear/subw switchable plus reglaj volum subwoofer {daca o exista}
ca o completare eu vand la bursa un alpine sh, varf de gama 2003-2004 cu 3 pre-out-uri pe 4V {mai toate aparatele care le-am insiruit mai sus au pe 2V, deci un semnal mult mai slab}, cross-over-e, bass engine pro {cel mai tare reglaj alpine} si DSP adica procesor de sunet, pentru time alignment {spatialitate sunet} si bass focus...basca fata motorizata, folder search etc...un aparat mai destept decat orice alpine actual de vanzare in romania, cam ce ti-ar trebui tie...
http://www.be-loud.ro/forum/vand-mp3-player-alpine-cda-9815-stare-buna-650-ron-t3110.html _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Luckian
Data înscrierii: 07/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: Calarasi
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar ce pot face sa cresc totusi volumul la subwoofer sh sa las difuzoarele de pe fata asa cum sunt ?
Se poate regla din amplificator?
Cam pe la ce fregvente trebuie sa reglez potentiometrul acela 32Hz-320Hz al staiei JTO 75.4 ptr DLS MS6A de pe fata? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
din player nu ai cum sa reglezi separat. din statie poti, rotind gain-ul (input) spre o valoare mai mare > volum mai mic la canalele spate sau fata, care vrei sa-l dai mai incet.
iar 32-320 Hz...daca te referi la modul HP (F), pui potentiometrul in jurul valorii de 50-60 Hz. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai usile fata insonorizate poti pune linistit potentiometrul pe 50 Hz, o sa ai un bass frumos in usile fata... daca nu-s insonorizate...pacat
@asus daca pune pe o frecventa intre 32 si 45 Hz arde difurile? dar daca e la limita lor, 45, e vreun risc? merci _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|