Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Eltax Symphony 8.4 sau Magnat Monitor 880?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
Soul_Forever

Data înscrierii: 20/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Apr 20, 2008 9:47 am    Titlul subiectului: Eltax Symphony 8.4 sau Magnat Monitor 880? Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua dragi forumisti. Sunt nou pe acest forum si este chiar primul meu post si as avea nevoie de ajutorul vostru in vederea alegerii unei perechi de boxe floorstand. Nu dispun de un buget ridicat si din aceasta cauza m-am oprit la aceste 2 variante: Eltax Symphony 8.4 si Magnat Monitor 880, sau poate chiar si MM 1000. Din cate am citit pe forumuri, general exista o parere foarte buna despre Magnat Monitor 880 si 1000, insa nu prea am gasit pareri despre Eltax Symphony 8.4. Va rog mult daca ma puteti ajuta si pe mine in privinta alegerii unei perechi de boxe. Cel mai des ascult muzica clasica, bluse, jazz, soul, in general muzica veche. Nu doresc bubuiala, doresc un sunet dinamic, viu si cu un soundstage decent.Stiu ca vreau prea multe de la acest buget, insa de atat dispun deocamdata (8 milioane). Acasa am o statie Onkyo de prin 90', nu mai tin minte exact seria pt ca sunt plecat de-acasa la facultate in alt oras, insa puterea este de 2x45 W 8 ohmi, 2x60W 4 ohmi (am downloadad cartea tehnica, dar o am acasa..). In acest segment de pret ar mai intra si Jamo Studio 406, 408, insa sunt cam reticient in privinta acestor 2 modele. Stiu cum trebuie sa sune niste incinte acustice, am ascultat B&W, Quadral, nu sunt chiar novice in ale soundului, insa nu stiu prea multe despre acest segment low-end si din pacate nu dispun de prea multi bani. Orice sfat este binevenit. Tin sa precizez ca ascult CD-uri audio, flac-uri si mp3-uri codate de 320 kbs..Va Multumesc Very HappySmile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum