Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

EMMA: Etapa 1 - 30.06.2007 - 01.07.2007 - Timisoara
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari castigatorilor ,participantilor si in primul rand organizatorilor fara de care o astfel de competitie nu ar fi avut loc Very Happy
....si pentru carcotasi k mine fisele de punctaj se pot afisa ? Wink
pentru mihai in special mult succes in continuare si felicitari pt locul 1 Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ciuda mi ca stau in timisoara si nu am fost Crying or Very sad da poate o sa mai fie si o sa merg si eu sa vad ce muzika aveau pe acolo Twisted Evil oricum mai tare se aude la mine Very Happy Laughing ce ziceti astia din timisoara cand ne intalnim intro seara sa vedem ce scule avem Razz
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu un singur lucru nu am fost de acord...

nu au adus arbitrii din afara... majoritatea arbitrilor de la noi sunt cei care monteaza si nu au urechea neaparat formata... asta cred ca a fost singurul minus.

(felicitari mihai si astept sa vina un concurs relu-mihai head to head... chiar as fi curios acu care ia)
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

monk a scris:

nu au adus arbitrii din afara... majoritatea arbitrilor de la noi sunt cei care monteaza si nu au urechea neaparat formata... asta cred ca a fost singurul minus.

(felicitari mihai si astept sa vina un concurs relu-mihai head to head... chiar as fi curios acu care ia)

Nuu, masina lui Mihai nici nu a fost arbitrata de doamna Sabina Cravero, Arbitru international EMMA, si EMMA South East Europe Supervisor. Masinile de la SQ advanced au fost arbitrate de doamna Sabina + un arbitru international din Romania, iar masinile entry si experieced de un arbitru international + unul national. E interesant ce spui tu, ca cei trei romani, arbitri internationali, prezenti la Emma Timisoara nu sunt in potriviti pentru a arbitra, cu toate ca ei fac lucrul asta si la finala europeana! Oricum, am mai auzit treaba aia cu urechea formata Wink

Felicitari Mihai, super rezultat, la cat de ocupat am fost pe acolo nici nu ti-am ascultat masina, dar zilele astea iti fac o vizita.

Urmeaza ceva poze, in ordine cronologica:
1. Am ajuns in Timisoara, vineri noaptea, si am mers sa vedem locatia. in poza este intrarea IuliusMall.
2. Dupa 11 ore de condus, o mica pauza la hotel, trebuia sa si mancam ceva Smile
3. Prima masina expusa.
4,5,6 - masinile veneau, sambata, aproximativ ora 12

1.JPG
 Description:
 Filesize:  52.69 KB
 Viewed:  393 Time(s)

1.JPG

2.JPG
 Description:
 Filesize:  94.86 KB
 Viewed:  409 Time(s)

2.JPG

3.jpg
 Description:
 Filesize:  60.19 KB
 Viewed:  398 Time(s)

3.jpg

4.jpg
 Description:
 Filesize:  69.95 KB
 Viewed:  402 Time(s)

4.jpg

5.jpg
 Description:
 Filesize:  37 KB
 Viewed:  394 Time(s)

5.jpg

6.JPG
 Description:
 Filesize:  67.89 KB
 Viewed:  394 Time(s)

6.JPG

Sus
dorin
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...
7,8,9 - The calm before the storm Twisted Evil
10 - aproximativ ora 15, isi face aparitia dacia break Wink
11 - Smile
12- The rainbow after the storm Laughing

7.JPG
 Description:
 Filesize:  44.69 KB
 Viewed:  404 Time(s)

7.JPG

8.JPG
 Description:
 Filesize:  72.14 KB
 Viewed:  404 Time(s)

8.JPG

9.JPG
 Description:
 Filesize:  57.3 KB

9.JPG

10.JPG
 Description:
 Filesize:  55.04 KB
 Viewed:  403 Time(s)

10.JPG

11.JPG
 Description:
 Filesize:  79.69 KB
 Viewed:  385 Time(s)

11.JPG

12.JPG
 Description:
 Filesize:  23.72 KB
 Viewed:  396 Time(s)

12.JPG

Sus
dorin
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...
13. - Loudest car
14,15 - Concurs
16. - unul din castigatori
17. - autografe
18. - O poza din timpul masuratorilor

Poze mai sunt o groaza, voi mai pune mai incolo.

13.JPG
 Description:
 Filesize:  47.38 KB
 Viewed:  432 Time(s)

13.JPG

14.jpg
 Description:
 Filesize:  72.22 KB
 Viewed:  413 Time(s)

14.jpg

15.jpg
 Description:
 Filesize:  69.95 KB
 Viewed:  387 Time(s)

15.jpg

16.jpg
 Description:
 Filesize:  33.48 KB
 Viewed:  396 Time(s)

16.jpg

17.jpg
 Description:
 Filesize:  55.04 KB
 Viewed:  400 Time(s)

17.jpg

18.JPG
 Description:
 Filesize:  68.94 KB
 Viewed:  409 Time(s)

18.JPG

Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un mic amanunt, dar deloc de neglijat!

Titlul de Best Sound nu s-a acordat la aceasta editie insa, neoficial - masina lui Mihai a luat acest titlu! Ergo, FELICITARI FRATE!
Sus
dorin
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile super senzatie si masina lui mihai. Chiar imi pare rau ca nu am avut timp sa o ascult, cu toate ca mihai m-a invitat de vreo 2-3 ori. cat de curand vor fi disponibile si fisele de arbitraj!

Imi pare rau ca nu mai am alte poze interesante acum, dar am uitat cablul de date acasa:) diseara urmeaza poze cu masurarile SPL, alte poze din parcare, si premierea Smile
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 1:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

monk a scris:

1 - nu mai vorbi daca nu stii. nici n-ai fost pe acolo.
2 - Sabina Cravero este arbitru International EMMA de ani de zile si South East Supervisor EMMA si nu, nu a venit doar in vizita.. A arbitrat toate masinile de la Advanced 5 canale si 7 canale impreuna cu Pufi (Florin Cristea), arbitru international si el.
3 - ce se intampla la noi este putin anormal, nici nu e nevoie sa vina arbitrii din afara tarii la etapele nationale. Cu toate astea, EMMA Romania vrea sa aduca in continuare pe cineva de afara la toate evenimentele pe cat posibil pentru a evita astfel de pareri si poate mai mult, acuze de favoritisme etc.

Singurul lucru pe care l-ar putea reprosa cineva ar fi incurcatura creata la festivitatea de premiere: cei 3 concurenti de la Advanced 5ch si cei 2 de la Advanced 7ch au fost inclusi intr-un singur clasament "Advanced" printr-o greseala administrativa. Desi pentru cele 2 subcategorii se folosesc aceleasi reguli de arbitrare si la aceasta etapa cele 2 subcategorii au fost arbitrate de aceiasi echipa de arbitri, amestecarea lor nu era normala si eroarea s-a remediat imediat dupa anuntul celor de la Cassa Loco care nu aveau cum sa sesizeze greseala in momentul in care citeau rezultatele.
In aceasta prima situatie eu ocupam locul 2 din cei 5 participanti, diferenta intre mine si primul fiind la instalare in favoarea lui si la sound in favoarea mea (cu foarte putin am inteles). In final, eu am locul 1 la Advanced 5 canale.
Voi publica clasamentele finale si punctajele imediat ce vor fi disponibile.

diploma-emma-etapa-1-2007.jpg
 Description:
 Filesize:  76.76 KB
 Viewed:  393 Time(s)

diploma-emma-etapa-1-2007.jpg

Sus
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 3:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am fost inteles gresit... desi si exprimarea mea a lasat de dorit...

cand am zis ca majoritatea celor care sunt de la noi ma vroiam sa zic MAJORITATEA sunt de la noi...

ma refeream exact la ce a zis si mihai mai sus cu privire la ce vrea EMMA sa faca... dupa parerea mea nu au ce cauta arbitrii romani (indiferent de gradul lor) la concursuri romanesti... se pot face favoritisme.

inca o data, nu vreau sa fiu luat in nume de rau sa creada cineva ca am acuzat de asa ceva anul acesta... in nici un caz. stiu cata pasiune si ore fripte au depus majoritatea castigatorilor in masina si merita premiile.
nu contest deciziile in nici un caz pt ca nu am fost acolo din pacate.... poate la urmatoare etapa (bac :-<)
Sus
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CA$$A LOCO - partener oficial EMMA Romania, apare in Jurnalul National cu un articol despre EMMA...

http://www.jurnalul.ro/articole/96552/emma-romania

Wink

IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rezultatele plus imagini de la eveniment gasiti si aici:
http://forum.car-hifi.ro//viewtopic.php?t=424

mihai
Site Admin

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De dimineata vreau si eu sa postez cateva ceva noutati si nu apuc...

emma_clasam_sq_et1__2007_128.jpg
 Description:
 Filesize:  117.31 KB
 Viewed:  416 Time(s)

emma_clasam_sq_et1__2007_128.jpg

emma_clasam_espl_2007_598.jpg
 Description:
 Filesize:  124.3 KB
 Viewed:  421 Time(s)

emma_clasam_espl_2007_598.jpg

clasament_etapa_1_2007_x_127.jpg
 Description:
 Filesize:  99.76 KB

clasament_etapa_1_2007_x_127.jpg

Sus
bogdan2670
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cine vine la Iasi?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Discutii despre etapa II aici:
http://www.be-loud.ro/forum/etapa-ii-emma-iasi-t3460.html
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum