Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

EMMA @ Litoral
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Mie Iul 08, 2009 8:21 am    Titlul subiectului: EMMA @ Litoral Răspunde cu citat (quote)

In perioada 31 Iulie - 2 August a.c. va avea loc o noua etapa EMMA de aceasta data pe Litoral.
Detalii in scurt timp.

Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Iul 08, 2009 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

super , ne vedem aici Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Iul 11, 2009 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mdap.. prezent si eu.. Sper sa ne adunam lume multa si sa ne simtzim bine la eveniment Very Happy
Inca nu promit nimic dar sper sa vin cu o echipa numeroasa si hotarata din Brasov Very Happy
O zi buna!!

IM
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Champions of Tuning pregateste un nou tip de eveniment dedicat pasionatilor de sportul auto si tuning, eveniment ce consta in special intr-un show auto cu automobile elaborat preparate, completat de concerte sustinute de DJ consacrati si activitati de distractie si relaxare pentru toti cei prezenti.

Evenimentul doreste sa adune laolalta cele mai modificate masini pe plan national, cat si international, pentru a fii prezentate in fata publicului pe o durata de 3 zile.

Pentru expozanti, acest eveniment va tine loc de sejur de relaxare, Champions of Tuning oferindu-le cazare in conditii de 3 si 4 stele, prin aceasta procedura reusind a atrage cat mai multe masini din afara localitatii unde este sustinut evenimentul, gazduirea fiind valabila si pentru insotitorii acestora.

Champions of Tuning ofera publicului o selectie a celor mai titrate proiecte de tuning, provenind de pe intreg teritoriul Romaniei. Astfel, accesul in spatiul expozitional se va face pe baza de bilet cu valoare de 10 RON (intrarea este libera pentru copii sub 12 ani). Insa acest bilet permite inscrierea fiecarui vizitator la tombola cu premii constand in patru telefoane mobile. Iar participarea la tombola se face votand masina preferata prin completarea unui talon special, primit impreuna cu o revista COX Tuning & Sound la intrarea in spatiul expozitional. Acest vot preferential va fi criteriul conform caruia la finalul evenimentului se va acorda un premiu special de popularitate pentru masina care a avut cea mai mare simpatie din partea publicului.

Champions of Tuning se distinge si prin caracterul sau mobil. Mai exact, in fiecare dintre cele trei zile pe durata carora se va desfasura evenimentul, vor fi organizate caravane care vor urma trasee in statiunile din jurul localitatii Mangalia, ceea va asigura promovarea suplimentara a evenimentului. Caravanele vor fi compuse din masini alese prin rotatie de la o zi la alta, care vor purta cu ele hostessele, dar si reprezentanti ai presei.

Vineri 31 iulie - sosirea participantilor din toata tara; intampinarea acestora la locatie de catre partenerii media (in deosebi televiziunile), pentru realizarea primelor reportaje si transmisiuni in direct; extragerea primului bilet castigator al tombolei dedicata publicului; organizarea primei caravane pe traseul Mangalia - Neptun si retur, pentru a doua serie de transmisiuni TV ce vizeaza difuzarea materialelor de prezentare in cadrul buletinelor de stiri de la ora 19:00.

Sambata 1 august - redeschiderea expozitiei pentru public incepand cu ora 09:00; demararea etapei din calendarul competitional al EMMA Romania (concurs de sound quality & ESPL la care se vor inscrie participanti masini din toata tara, si altele decat cele expuse); inscrierea masinilor la categoriile concursului de show'n'shine si inceperea votului publicului; extragerea celui de al doilea bilet castigator al tombolei dedicata publicului; continuarea reportajelor de presa; reluarea caravanei dupa ora 17:00.

Duminica 2 august - reluarea programului expozitional; incheierea votului publicului la ora 13:00; extragerea ultimului bilet castigator al tombolei dedicata publicului; jurizarea celor doua competitii Champions of Tuning; festivitate de premiere la ora 15:00; organizarea ultimei caravane.

Pe parcursul celor trei zile de show atmosfera va fi intretinuta de hostess`uri, dj de marca, trupe de rap, lista surprizelor putand continua.
Suntem un grup de entuziasti ai masinilor unice. Suntem medici, avocati, oameni de presa, afaceristi, studenti, bucatari si cofetari, mecanici auto, profesori. Suntem stransi din toate partile Romaniei, si adunati sub acelasi crez. Acela de a avea o masina unica, o masina demna de orice blitz si privire ce ii este aruncata. Investim bani, timp, lipsa de somn, certuri cu prietenii care incearca sa ne scoata de sub motorul masinii la un suc, iubire si mult devotament in masinile noastre.

Si ne mandrim cu ele poate mai mult decat cu orice. De aceea vrem sa va impartasim “ microbul “, pasiunea si bucuria noastra. Dorim sa va chemam intr-o locatie deosebita. Sa va delectam cu muzica antrenanta, sa va imbatam privirea cu bijuteriile noastre, dar si cu fetele ce le stau alaturi. Dorim sa va fim prieteni. Sa va primim cu bratele deschise in comunitatea noastra. Sa ne distram impreuna 3 zile si 3 nopti ca niciodata pana acum.

IM
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 8:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Detalii si pe www.emma-romania.ro
Vom reveni cu mai multe informatii in acest weekend.

providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de cand ma stiu nu mi-a parut niciodata asa de rau ca stau asa de departe de mare Crying or Very sad sa aveti parte de cel mai tare eveniment care s-a organizat vreodata in romania,locatia e extraordinara.....nu mai spun nimic ca incep sa plang de ciuda....
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Iul 18, 2009 6:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sper sa temin masina pana atunci ca sa sper la sanse de participare...
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Iul 28, 2009 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tibitzu a scris:
Sper sa temin masina pana atunci ca sa sper la sanse de participare...

visezi tinere
visezi !!!

YM: shokaliptiku
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Mie Iul 29, 2009 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu....dar o sa se indeplineasca si visul Razz
Sus
faibox
Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Vin Iul 31, 2009 5:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unde se tine mai exact acest eveniment in Mangalia?ms
Pigoo

MesajTrimis: Vin Iul 31, 2009 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cica in port...
cand se tine concursul de spl ?

LE: am citit mai atent, sambata la 9 dimineata .
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Sâm Aug 01, 2009 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu doua poze de azi Smile
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Dum Aug 02, 2009 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si un filmulet

http://www.youtube.com/watch?v=zIQTVzlwThk
Sus
faibox
Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Lun Aug 03, 2009 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari Pigoo pentru rezultat, masina ta chiar a facut senzatie la eveniment...mi-a placut cum statea ea parcata si misca din "aripioare" Razz
deci se poate face treaba si cu un sedan Surprised
Numai bine! si la mai multi db pe viitor Wink

Pigoo

MesajTrimis: Lun Aug 03, 2009 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

defapt am mai stors un pic din amplificator si am scos 141.3 db , tot la 30hz Smile
asta cu toate usile inchise si geamurile de pe fata deschise cu o incinta facuta pt muzica daily iar LPF-ul pus la 50hz .
cel mai ok scor pe frecventa joasa. defapt dintre toate masinile care au fost, doar 3-4 masini au depasit pragul de 140db, si ala la peste 40hz, in afara de mine si sharky Very Happy .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum