Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

EMMA Romania -- Etapa I

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
danmoise

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 5:02 pm    Titlul subiectului: EMMA Romania -- Etapa I Răspunde cu citat (quote)

Vad ca in aceasta sectiune nu este nimic completat, si cum in acest week-end tocmai s-a incheiat prima etapa din 2006 a EMMA ESPL si ESQ, mi se pare de bun augur sa avem cateva informatii despre concurs.

Toata lumea a fost incantata de excelenta organizare si de premiile primite, a fost chiar o surpriza realizata de catre o....Dacie...

Ca sa nu ocup inutil spatiul forumului, trimit link catre poze si rezultate de pe pagina oficiala a forumului EMMA.

http://forum.car-hifi.ro/viewtopic.php?t=237&postdays=0&postorder=asc&start=60

Ultima modificare efectuată de către danmoise la Mie Aug 30, 2006 5:22 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap am vrut eu sa pun poze de la EMMA cu castigatorul (b-69-tau) da m-am luat cu alte treburi si am uitat !!!! felicitari inca o data pt cei 145.5dB

@danmoise faci parte din grupul HERTZ???
Sus
danmoise

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu a scos 145.5, a scos 144.2 in masuratoarea cu usile DESCHISE.
E important acest amanunt, pt ca ea nu este o masuratoare de referinta, in masuratoarea oficiala a scos doar 134.9db.

Nu fac parte din acel grup, si nici nu sunt in masura sa discut despre el.
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 9:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rezultat OFICIAL luat de pe forumul EMMA

ESPL 2 woofer-e
1. Robert Moihai Ciupan, Dacia 1310,
134,9dB / 145,4dB - 316,3pct.

A FOST CEL MAI MARE SPL DE ACOLO SI CEL MAI MARE PUNCTAJ DE LA ETAPA ACEASTA !! asa ca nu fi carcotas Wink

deci cei 145,4 sunt OFICIALI Twisted Evil bravo lui Laughing
Sus
danmoise

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@ELNA: da, oficial, dar cu usile DESCHISE. nu e acelasi lucru, e o chichita din regulamentul EMMA, e facuta pt show. valoarea care este de luat in considerare e cea de 134.9. Pe alte forumuri a facut mare valva cu acest rezultat, zicand chiar ca a depasit scorul obtinut de Audio Plus, dar nu a precizat ca Audio Plus a facut doar un demo neoficial, cu usile inchise.

Oricum merita felicitari pt munca, banii si timpul investite in masina lui.

De mentionat si ca Ionut Mocioiu nu a participat la nici o proba, de altfel nu s-a inscris in concurs din motive personale bine intemeiate.
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

omu avea produse de SQ si el s-a dus la ESPL ... bv lui
Sus
danmoise

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mda, am vazut si eu motivatia: "nu se incadra la nici o grupa de SQ". Instalatia e facuta cu gama entry-level la dif-uri, fara antifonare, sunt curios ce ar fi facut la SQ. Anyway, nu asta conteaza, important e ca este castigatorul sectiunii la care a participat.
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca e vorba despre TAU nu cred ca ar fi facut nimic la SQ pentru ca se auzea cam naspa Embarassed
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum