| |
| Autor |
Mesaj |
onucku
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 28 Locație: constanta
|
Trimis: Lun Iul 23, 2007 2:57 pm Titlul subiectului: este bine ales sistemul audio? |
|
|
| In primul rand vreau sa va salut pe toti pt ca e prima data cand scriu pe site.Sa va spun la ce configuratie m-am gandit pt. masina mea Opel Kadett Gsi:HU-Pionner p4800,boxe fata sistem la alegere intre Ground Zero GZTC 165T,Infinity REF 6010CS sau Mac Audio Protector 2.16,SW la alegere intre JBL CS1204B sau JBL GTO 1200B iar ca statie ,cu care sa amplific si sistemul de boxe si sw m-am gandit la Magnat RX 44. Ma intereseaza doar parerile celor avizati(colaboratori be-loud,pasionati,cunoscatori)....ma intereseaza mai degraba sq si ascult muzica clubbin'. Va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
|
| Sus |
|
 |
onucku
|
Trimis: Lun Iul 23, 2007 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| In lista de sisteme de boxe la care m-am gandit intra acum si Hifonics ZXi 6.5c......astept pareri legate de ce sistem de boxe sa aleg dintre cele enumerate si de ce.Repet ma intereseaza mai degraba sq. |
|
| Sus |
|
 |
Banned

Data înscrierii: 20/Iun/2007 Mesaje: 46 Locație: Arad
|
|
| Sus |
|
 |
onucku
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sunt de acord cu tine,dar eu am alocat pt sistemul de boxe maxim 3.5 milioane....deci ma intereseaza dintre cele alese de mine care au sunetul cel mai calitativ.Astept si alte pareri.Pentru restul m-am cam edificat....sw va fi JBL CS 1204,statia va fi Magnat rx 44 sau JBL 75.4 iar hu va fi pioneer p4800. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
of of of
ce spl faceti voi cu un sistem de difuri pe fata? e gresit sa spui GZ e pentru SPL si DLS e pentru SQ, sunt diverse produse din gamele ambilor producatori ce se preteaza mai bine la SQ sau la SPL DAR poti obtine sistem orientat SQ si cu GZ {mai ales la ce gama imensa de produse au} sau un sistem orientat SPL cu DLS au niste sub-uri foarte bune ...
nu va luati dupa rezultatele de la concursurile emma romania sau de aiurea ... _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
onucku
|
Trimis: Vin Iul 27, 2007 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bezz,ai dreptate in ce zici tu acolo....dar ar fi fost mai fain daca m-ai fi directionat si pe mine in legatura cu sistemele propuse de mine.Nu inteleg de ce e asa de greu pentru cunoscatori sa dea un sfat,no offence. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Iul 27, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
ramai pe 1204 b, l-am ascultat si e ok, DAR iti trebuie un sistem de dif-uri puternice pe fata, sa-ti scoata {amplificate} vreo 100W rms minim si sa coboare pana in 50-40 hz; din ce ai propus tu cred ca ground zero s-ar preta la acest lucru, insa nu gama entry, ci gama urmatoare {radioactive}, iar ca amplificare eu iti recomand gto 755.6 {3 canale};
pacat ca n-ai un hud sa stie 3 way network.
usile fata trebuie insonorizate serios, plus inele mdf. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|