Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Este configuratia ok?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
muntos
Pasionat

Data înscrierii: 10/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 12:31 am    Titlul subiectului: Este configuratia ok? Răspunde cu citat (quote)

Salutare,
as vrea sa va cer parerea in legatura cu configuratia de pe masina mea (Citroen C4), in sensul ca nu stiu daca componentele au fost alese tocmai bine si corect (initial am dorit alte componente dar nefiind pe stoc la momentul respectiv am apelat la cele din urma).
Deci:
HU Pioneer 5900MP
Subwoofer Infinity REF 1000B legat la un amplificator Infinity 7520A
Pe fata difuzoare componente Focal Access 165A1 legate la un amplificator MTX X502
Pe spate difuzoare coaxiale Foca; Access 130 CA1 legate la player.

As mai fi vrut si insonorizare in portierele fata dar nu era nimic pe stoc

Personal mie mi se pare ca se aud super dar nu am experienta necesara ca sa-mi dau bine seama.
Va rog sa-mi spuneti daca alegerea componentelor este cat de cat ok, dar apar undeva discrepante mari, precum si ce se mai poate recomanda la sistemul de mai sus.

Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 1:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca tie ti se par ca se aud super ce`ti mai pasa de restu
daca vine cutarescu si zice ca nu suna bine, tie nu la fel de super o sa ti se para ca se aud?
o mie de oameni au o mie de gusturi in ceea ce priveste muzica
am prins masina unui coleg cand nu era prin preajma si mi se parea ca nu e reglata bine muzica asa am reglat ca si la mine . (avem aproape aceeasi configuratie)
o saptamana m-a injurat ca a stat 2 ore sa faca reglajele inapoi ca nu`i placea cum suna
si erau muuulte reglaje .. Laughing
Sus
muntos
Pasionat

Data înscrierii: 10/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 5:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, ai dreptate in aceasta privinta, pe mine m-ar interesa mai mult aspectele tehnice ale configuratiei, de exemplu :"vezi ca in configuratia asta risti sa-ti arzi boxele pe fata daca dai volumul la maxim", sau "nu ai condensator, ti-ar trebui", etc...
P.S. Chiar asa, cand este nevoie de condensator si cum ne putem da seama de acest lucru (prin calcule Smile ? )
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prezenta o vezi prin palpaitul farurilor, becuri bord. iar prin calcule e mai greu pentru ca depinde de starea electrica a masini. un calcul ar fi A debitati de alternator si scazi consumatorii...etc
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum