| |
| Autor |
Mesaj |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 9:44 pm Titlul subiectului: Etapa EMMA Brasov 2009 !! |
|
|
Salutari tuturor!
In scurt timp se va anunta oficial etapa EMMA de la Brasov !!!
Ce va pot comunica in acest moment este ca va avea loc in luna iunie, iar in cel mai scurt timp vom comunica si data exacta, cat si locatia!!
Va fi o etapa deosebita, la munte cu multe surprize atat pentru public cat si pentru competitorii care sunt asteptati in numar foarte mare!
Pe parcurs vom revenii cu detalii!
Totodata ar fi interesant ca pe acest topic sa isi exprime potentialii competitori intentia de a concura
O zi buna, va doresc! _________________ HU:Alpine CDA-9812RR;SPEAKERS:DD&Focal;SUB:2xGZ Uranium15XII;AMP:Audiopipe AP3001D&JBL75.4=show time |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 12:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Data anuntata momentan este 20-21 iunie, sambata-duminica.
Locatia: undeva in aer liber, parcarea unui centru comercial, nu stiu inca unde exact. |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Data si locatia sunt cunoscute insa asteptam mai intai comunicatul oficial care va aparea pe emma romania din moment in moment.
Da asa este data este 20-21 iunie, iar locatia este in parcarea unui mall din brasov. Prefer sa nu ii dau inca numele pana in momentul in care va fi publicat comunicatul.
Salutari tuturor! _________________ HU:Alpine CDA-9812RR;SPEAKERS:DD&Focal;SUB:2xGZ Uranium15XII;AMP:Audiopipe AP3001D&JBL75.4=show time |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Iun 08, 2009 1:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| La EMMA se fac si masuratori libere? ca as fi curios ce poate sistemul meu |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mie Iun 10, 2009 11:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Se fac si masuratori libere.
Programul evenimentului - prezentare generala:
- Sambata -
Inscrierea masinilor in competitii
Arbitrajul sectiunii Instalare
Arbitrajul sectiunii SQ
Sectiunea ESPL - calificari
Concursuri cu premii
- Duminica -
inscrierea masinilor in competitii
Arbitrajul sectiunii instalare
Arbitrajul sectiunii SQ
Concursuri cu premii
Sectiunea ESPL - finala!
Sectiunea ESPL - Event Loudest Car!
Traditionalele premii EMMA Romania:
- Best Installation
- Best Sound |
|
| Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 15, 2009 6:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Barsy a scris: | Avem si varianta de program a etapei din 20-21 Iunie de la Magnolia Mall!
Sper ca nu a fost nimic omis din program, iar daca acest lucru s-a intamplat, voi revenii cu corecturile de rigoare.
Sa incepem:
Sambata 20 iunie / ziua I :
09.30 - 12.30 : Delimitarea spatiilor de desfasurare a evenimentului, montarea corturilor, amplasarea bannerelor, cablarea la 220v, pregatirea spatiilor destinate instalarii standurilor/demo-car-urilor firmelor participante la eveniment.
12.30 - 14.00 : Introducerea masinilor concurente in parcarea in care are loc evenimentul.
14.00 - 14.30 : Deschiderea oficiala a evenimentului EMMA Romania etapa a II-a Brasov, Magnolia Shopping Center.
14.30 - 17.00 : Inscrierea masinilor in competitie.
- jurizarea din punct de vedere al instalarii componentelor
- prezentarea demo-car-urilor si a firmelor din domeniu prezente la eveniment.
17.00 - 18.00 : Concursul "de forta", adresat vizitatorilor. Acestia vor completa in prealabil un formular cu un anumit numar de intrebari din domeniul car audio. Premii substantiale oferite de catre firmele sponsor.
18.00 - 21.00 : Sesiune de antrenamente libere, masurate, destinate competitorilor.
Duminica 21 iunie / ziua II :
10.00 - 11.00 : Inscriere in concurs.
11.00 - 13.00 : Arbitrarea sistemelor SQ & SPL
- concurs surpriza pentru vizitatori.
13.00 - 16.00 : Arbitrarea concursului SQ
16.00 - 19.00 : Arbitrarea concursului SPL
19.00 - 20.30 : "Inclestarea Titanilor" - concurs SPL, in sistem piramidal - se masoara 2 sisteme simultan timp de 2 minute, cu usi deschise. Media cea mai mare de db, merge in etapa urmatoare.
20.30 - 22.00 : Festivitate de premiere si incheierea oficiala a etapei EMMA Romania cu numarul II.
Cam asta ne asteapta! Sa se pregateasca toata lumea, si va asteptam in numar mare.
Va fi o etapa cu multe surprize pentru toata lumea.
O zi buna! |
|
|
| Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 16, 2009 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si tunning show-ul de la Timisoara tot in acelasi timp...
Multi care stau prin vest vor fi absenti la BV !  _________________ Alpine 9886+Pxa-h100+Hertz Esk 163+Dub 2502+Soundstream XXX 6500D+DD 9518g+Kinetik HC2400 |
|
| Sus |
|
 |
Oxy Priceput
|
Trimis: Mar Iun 16, 2009 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ma emma stiu ca a fost anuntata din luna Mai deci restul depinde de organizatori, pacat ca se procedeaza astfel! |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mar Iun 16, 2009 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Evenimentul de la Timisoara s-a anuntat dupa inceputul lunii Iunie ... |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mar Iun 16, 2009 9:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu de ce dar daca era vorba de alt eveniment poate credeam ca s-a facut intentionat...eu oricum nu puteam merge la brasov,la timisoara ajung cumva inainte de pranz,astept o etapa la timisoara sau cluj si acolo sigur voi putea veni,stiu ca e greu de organizat ceva in zilele astea de criza dar si pe noi ne loveste criza cam la fel,stiu oameni care nici la timisoara nu vin din lipsa de finante unde e pe o zi competitia si nu trebuie cazare.asta e,distractie placuta va doresc si sa ne vedem cu bine _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 16, 2009 11:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate eu nu o sa ajung nici la Timioara unde oricum nu veneam pt. ca este prea departe si nici la BV (unde am si o casa ) pt. ca lucrez in weekend !
Mama ei de sansa la nesansa .
(((
Eram curios cat scot fara bancheta din spate si cu 2 baterii ! _________________ Alpine 9886+Pxa-h100+Hertz Esk 163+Dub 2502+Soundstream XXX 6500D+DD 9518g+Kinetik HC2400 |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Lun Iun 22, 2009 7:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutari lume!
Ce sa zic..un sfarsit de saptamana obositor dar frumos.. Cu totzii speram ca va-tzi simtzit foarte bine si ca vom mai repeta evenimentul.
O sa venim si cu detalii privind clasamente si rezultate.
P.S. Mihai te astept cu pozele promoise ca stiu ca ai cateva frumoase
O zi frumoasa! _________________ HU:Alpine CDA-9812RR;SPEAKERS:DD&Focal;SUB:2xGZ Uranium15XII;AMP:Audiopipe AP3001D&JBL75.4=show time |
|
| Sus |
|
 |
Oxy Priceput
|
Trimis: Lun Iun 22, 2009 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frumoasa etapa, felicitari organizatorilor!
Cateva poze de a 2-a zi, daca are cineva o poza cu tabla cu rezultatele la ESPL il rog sa o urce.

|
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Lun Iun 22, 2009 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ooooo frumoase poze Oxy.. o sa mai adaug si eu cateva..
Sper sa intru cat mai repede in posesia dvd-ului cu montajul a ceea ce s-a filmat in timpul celor 2 zile.... va fi o amintire superba. O sa fac tot posibilul sa ajunga pe la fiecare respectiva filmare.
Multumiri pentru felicitari, si sa nu uitam sa multumim "Vanilla Night" bar din Unirea Shopping Center etaj 3, care ne-a racorit in cele 2 zile de concurs cu bauturi racoritoare si celor de la Falcon pentru prezenta la eveniment si premiile pe care ni le-au acordat.
Echipa Be-loud in ziua 2 au facut putzin show cu efecte speciale dupa o masuratoare suparata rau )
Sa nu uitam si emisiunea "HIPHOPLIVE" care a fost alaturi de noi in ceea ce inseamna promovare si care ne va realiza dvd-ul evenimentului.
Imi cer scuze daca nu am enumerat pe toata lumea si inca o data multumiri tuturor celor care au fost alaturi de noi aceste 2 zile. _________________ HU:Alpine CDA-9812RR;SPEAKERS:DD&Focal;SUB:2xGZ Uranium15XII;AMP:Audiopipe AP3001D&JBL75.4=show time |
|
| Sus |
|
 |
|