|
|
|
Autor |
Mesaj |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Mie Dec 16, 2015 8:59 pm Titlul subiectului: Evoluam sau involuam |
|
|
Urmaresc acest forum de cand s-a deschis, chiar daca mi-am facut cont mult mai tarziu, aproape tot ce stiu despre car audio aici am invatat. Constat ca in ultima perioada se pun intrebari puerile sau cam aceleasi intrebari care au primit raspuns de n ori. Mai grav e faptul ca de multe ori apar si raspunsuri total gresite. Ca si un sfat personal, cei care pun intrebari sa faca un efort maxim si sa ofere cat mai multe informatii despre problemele lor, altfel si raspunsurile nu pot fi exacte sau o sa lipseasca.
Oare sa nu mai fie nimic de descoperit in acest domeniu!? |
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Dec 17, 2015 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Ciao,
Din pacate car audio nu a mai devenit o chestie la moda,lumea isi face sisteme micute,cu putin knowledge,de cele mai multe ori cu informatii primite si nu dobandite.
Datorita faptului ca uitam deseori sa ne documentam sau sa experimentam indeaproape unele chesti ne face sa nu digeram informatia ci sa o absorbim neconditionat ,fie ca sunt lucruri bune sau rele;pe care apoi le transimtem mai departe.
Sedentarismul nostru fizic trece pana la nivel psihic,incercand sa inlaturam orice rezistenta spre a obtine lucruri rapid si nu tocmai calitativ.
Sfatul meu e ca cei care totusi pun intrebari,e sa puna intrebari ce vor avea ca raspuns,o anumita valoare informationala ,de folos si ce nu se gaseste la o mica cautare pe google. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|