|
|
|
Autor |
Mesaj |
zengy Priceput
Data înscrierii: 31/Dec/2009 Mesaje: 208
|
Trimis: Joi Dec 31, 2009 2:59 pm Titlul subiectului: Exista boxe care filtreaza sunetul |
|
|
Sper sa nu fie prea prosteasca intebarea insa exista boxe fie ele cat de scumpe, care sa si filtreze sunetul ca sa nu am nevoie de amplificator? |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Dec 31, 2009 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt boxe active, asa se numesc.
aceste boxe isi amplifica semnalul printr-un amplificator care este inauntrul lor.
amplificatorul nu are nici o legatura cu filtratul , partea de filtraj o realizeaza filtrele care, fie se afla in boxe, fie este facuta filtrare activa din anumiti egalizatori si montaje care se pot afla sau nu carcasa unei statii. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
zengy Priceput
Data înscrierii: 31/Dec/2009 Mesaje: 208
|
Trimis: Joi Dec 31, 2009 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
o&g a scris: | sunt boxe active, asa se numesc.
aceste boxe isi amplifica semnalul printr-un amplificator care este inauntrul lor.
amplificatorul nu are nici o legatura cu filtratul , partea de filtraj o realizeaza filtrele care, fie se afla in boxe, fie este facuta filtrare activa din anumiti egalizatori si montaje care se pot afla sau nu carcasa unei statii. |
Super, cred ca spre asa ceva ma voi indrepta, nu prea vreau cablaraie si instalatii de amplificatoare prin portbagaj, nu sunt maniac dupa putere, insa calitatea sunetului imi place sa fie bine filtrata, niste boxe de calitate care sa fie bune filtrante ale sunetului si sa nu fie mai puternice decat puterea cd-player-ului care cred ca e undeva la vreo 4x20 RMS, poti te rog sa imi recomanzi niste boxe calumea oricat de scumpe care sa modifice in bine calitatea sunetului, vreau sa pun 4 in fata si 4 in spate, 2 mari si 2 mici atat in fata cat si in spate...
Conteaza daca puterea totala a boxelor depaseste cea a sursei?
multumesc mult |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|