|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Mar 10, 2007 8:48 pm Titlul subiectului: exista probleme? |
|
|
cand dau volumul foarte tare, dar fara sa distorsioneze, mi se intrerupe tot sunetul in masina. inteleg sa intre in protectie un amplificator, dar nu amandoua in acelasi timp!
precizez ca am urmatoarele:
alimentare, cablu de 10mm2, siguranta 60A, condensator 1,2F, baterie 95A. oricum nu se simte nici o variatie de turatie.
amplificator bass: DLS CA12 sub P1222, legat la 1 ohm=500w
amplifcator boxe: jBL gto 75.2 boxe 2 perechi GTO6507C legate tot la 1 ohm=>2*160W
inteleg sa intre in protectie JBL-ul, deoarece este legat la 1 ohm fata de 2 cat specifica ca ar fi stabil.
HP si LP sunt activate si reglate foarte bine, de asemeni si subsonic-ul.
totusi nu inteleg de ce se intrerupe alimentarea la cele doua amplificatoare in acelasi timp? nu ma deranjeaza asta, deoarece ajung cu volumul in stadiul acela doar cand fac probe prietenilor 
Ultima modificare efectuată Audi_A6 la Dum Mar 11, 2007 8:11 am, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Sâm Mar 10, 2007 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum adica li se intrerupe alimentarea ?
se sting de tot ?
.... sau intra in protectie ? (aprinzandu-se ledul rosu - daca au asa ceva) |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Mar 10, 2007 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cablul de alimentare e mult prea subtire si caderea de tensiune este sesizabila.
Pentru puterea instalata ti-ar trebui alimentare de 35mm.
Pe condensator se observa scaderi sub 12V cand dai la maxim, chiar inainte de a se opri muzica?
Si pun pariu ca in 1-2 secunde de la oprire pleaca la loc muzica fara nici o interventie din partea ta, nu? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Dum Mar 11, 2007 8:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu am de unde sa stiu dc scade sub 12V, deoarece nu m-am dat jos de la volan sa vad ce si cum si nici rem-ul pt volmetru nu este legat, il consider inutil. in poziia in care este montat, mi-ar fi foarte greu sa observ voltajul indicat. Oricum nu se simt variatii de turatii la motor si nici oscilatii de la volmetrul de pe bord, si asta, evident din cauza condensatorului, care isi face foarte bine prezenta.
Pauza facuta este de 1 sec, dupa care totul reintra in normal, deci nu poate fi vorba de protectia amplificatoarelor care de regula dureaza de la 3 la 5 sec (din cate stiu).
si eu m-am gandit la cablul de alimentare, dar daca ar fi sa nu faca fata, cred ca s-ar arde siguranta mai intai, sau imi trebuie si minusul tras tot de la baterie? as mai avea un condensator de 2F, dar nu cred ca m-ar ajuta cu ceva, din moment ce nu am variatii de turatie.. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Mar 12, 2007 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
schimba alimentarea... si mai vorbim  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Lun Mar 12, 2007 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai daca nu sunt probleme, atunci e foarte bine... oricum este foarte interesant: sa dau tare,..cat ma tin urechile, iar la un moment dat, ca o masura de protectie, intervine cablul prea subtire si salveaza auzul  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|