|
|
|
Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 4:22 pm Titlul subiectului: Experiente Proprii |
|
|
am deschis acest topic cu ideea de a ne impartasii propriile experiente in materie de muzica in masina ... ce nea placut si ce nu .. si de ce ... cine isi merita banii si cine nu ... !
se va posta NUMAI din experienta si se vor da detalii complete despre masina, sistemul complet, instalare, ce muzica s-a ascultat etc...
... performanta componentelor este influentata de toata linia asa ca trebuie prezentata toata linia pentru a judecat corect o anumita componenta. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 7:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, de ce nu incepi chiar tu? |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 7:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
vroiam sa inceapa cineva cu experienta !
am sa incep cu " sistemul " pe care lam avut pana de curand :
HU : alpine 9845
difuri fata spate stok
amplificator jbl 75.2 ( 290W punte )
subwoofer jbl 1200B ( 250W )
kit cabluri de 16mm2 !
masina este un logan ...
din punctul meu de vedere ( imi place f mult bass ... numai bass dc sar putea ) sistemul era acceptabil ... HU se "pupa" perfect cu difurule loganului ( lui mihai nu ia venit sa creada cas difurile de carton ale loganului ) ... dar in acest tip de caroserie pachetul 75.2 + 1200B nu facea fata preferintelor mele ... bassul putin sesizabil ... ! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|