Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Factura + garantii produse

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
Lim

Data înscrierii: 31/Iul/2007
Locație: Cluj - Napoca

MesajTrimis: Mar Oct 16, 2007 10:23 am    Titlul subiectului: Factura + garantii produse Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua ,

De curand , mai precis sambata - 13-10-2007 am primit produsele pe care le-am comandat la dvs. (sub. JBL 1204BP , amplif. Dls CA23 , kit amplif. Dietz 20mm - Cluj-Napoca). Totul bine si frumos , achitate , instalate ....suna bine , sunt multumit ....,dar nici o factura sau hartie de garantie(am verificat si in cutii si pe cutii - nimic,doar hartia cu destinatar). Mirarea nu a fost mare pentru ca am observat pe forum cateva topicuri asemanatoare. Ieri , dupa ce am trimis un formular de contact pe aceasta tema ...am fost contactat telefonic de catre cineva de la Be-Loud (vlad, daca nu ma insel) , dar nu am primit nici un raspuns concret .
Imi trebuie aceste documente cat de curand pentru polita Casco. Sper ca se va putea rezolva in cursul acestei saptamani. Multumesc

purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Oct 16, 2007 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te-ai uitat atent in folia aceea de plastic lipita pe colet in care se gasea si hartia cu destinatarul. Eu la fiecare colet primit de la baieti acolo am gasit si factura si certificatul de garantie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Lim

MesajTrimis: Mar Oct 16, 2007 6:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da ... m-am uitat , banuiam ca acolo ar trebui sa fie, dar nu sunt Sad .
thunder rock
Pasionat

Data înscrierii: 14/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Oct 16, 2007 10:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi am primit si eu coletul mult asteptat si pe cutie sub nylon scria MARE pt tot chiorul....ATENTIE ACTE...ma mir ca la tine nu au fost...
Lim

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nope , cu siguranta nu sunt Exclamation
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Au fost si s-au pierdut sau n-au plecat de la noi, nu mai conteaza. azi iti trimitem o copie cf cu originalul a facturii si alte certificate de garantie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Lim

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2007 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc , o zi buna .
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum