|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zenmaster Pasionat
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 71 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 6:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut Vladutz, vad ca recomanzi dls in loc de cs de la jbl. eu am jbl-urile insa sunt dispus sa le schimb. imi poti spune de ce recomanzi dls, unde este diferenta (bass, inalte, medii, SQ...)? _________________ music matters |
|
| Sus |
|
 |
Bughy
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai e diferenta de doar 40 RON intre 1269 si 269. Nu ar fi prea mult.
Daca are 80W, nu solicita mai mult playeru (poate a sunat ca un posterior intrebarea, dar zic si eu).
Ar fi mai bune DLS decat JBL ? |
|
| Sus |
|
 |
Bughy
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Dum Noi 18, 2007 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| [up] |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Lun Noi 19, 2007 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
pot sa aiba si 100 w, nu are playerul de suferit cu nimic. Ideea e ca dai multi bani si nu poti folosi toti watii de care dispune diful? _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
pascaru_val
Data înscrierii: 22/Ian/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Ian 22, 2008 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
@DeViAnS
esti primul care il aud ca nu e multumit de Hertz Dieci DSK 165 ..ideea e ca eu tocmai vreau sa cumpar aceste boxe pt fatza sau de 13 din aceeasi serie pe spate pt masina mea.
Pune poze dak ai. |
|
| Sus |
|
 |
DeViAnS Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 154 Locație: Craiova
|
Trimis: Mar Ian 22, 2008 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pascaru_val a scris: | @DeViAnS
esti primul care il aud ca nu e multumit de Hertz Dieci DSK 165 ..ideea e ca eu tocmai vreau sa cumpar aceste boxe pt fatza sau de 13 din aceeasi serie pe spate pt masina mea.
Pune poze dak ai. |
Mai poze nu am, dar ce-ai vrea sa vezi in poze? nu crezi ca am boxele astea? Sunt montate in usi, insonorizate... cam tot ce trebuie, le am puse pe statie intradevar mai puternica decat boxele, dar stiu ca asa si este recomandat, statie oricum nefiind data foarte tare (gain`ul fii cand cam la un sfert), sunt puse pe filtrul activ (hight ) din cd`player si de pe statie. Ce sa spun... poate ca imi doresc eu prea mult de la ele.. dar totusi.. sa se duca dracu filtrele lor asa repede.. ( cred ca pe cd`player merg ok DSK`urile) _________________ ID: deviansey |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Ian 22, 2008 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
@devians
Cum ti-au explodat omule filtrele,ce exact a explodat,explica-ne si noua sa nu murim prosti,poate avem ceva de invatat.Filtrul este compus dintr-un condesator in serie urmat de o bobina in paralel la masa si niste rezistente pt atenuare.Din ce am vazut la ei pe site sunt acleasi filtre pt modelel de 13 si 16cm.Tw am inteles ca s-au afumat,pare slabutz,calota de mylar(policarbonat,plastic,cum vrei sa-i zici),e si vreo rezinta intrrupta/afumata,ca e destul de greu sa arzi condensatorul ala.
Despre sunet nu zic nimic,sincer cred ca tw alea trag mult in spate midbasii.Oricum e clar ca ai depasit puterea admisibila cu mult
@Bughy,vezi ca am vazut la bursa niste dls ps4,negociaza cu omul ,ca sunt f bune.LE pui filtru trece-sus sa nu le chinui cu subbas,si iti pui niste ovale pe spate sau sub ceva.
astea sunt
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_PS4A/
par excelente,daca erau putin mai mari,dar ddaca nu vrei sa largesti gaura... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
pascaru_val
|
Trimis: Mie Ian 23, 2008 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
@DeViAnS
ziceai la telefon de niste poze si nici nu prea cred ca ai boxele astea
Eu deja ma gindesc la o versiune mai ieftina, coaxiale (pt spate)
PS cred ca te refereai la poze cu alte modele de boxe. |
|
| Sus |
|
 |
DeViAnS Pasionat

|
Trimis: Mie Ian 23, 2008 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| CBI a scris: | @devians
Cum ti-au explodat omule filtrele,ce exact a explodat,explica-ne si noua sa nu murim prosti,poate avem ceva de invatat.Filtrul este compus dintr-un condesator in serie urmat de o bobina in paralel la masa si niste rezistente pt atenuare.Din ce am vazut la ei pe site sunt acleasi filtre pt modelel de 13 si 16cm.Tw am inteles ca s-au afumat,pare slabutz,calota de mylar(policarbonat,plastic,cum vrei sa-i zici),e si vreo rezinta intrrupta/afumata,ca e destul de greu sa arzi condensatorul ala.
Despre sunet nu zic nimic,sincer cred ca tw alea trag mult in spate midbasii.Oricum e clar ca ai depasit puterea admisibila cu mult
|
Da.. pai sa va spun. Prin luna aprilie am cumparat DSK 165, le`am montat in portiere. Pentru moment au lucrat pe un cd`player panasonic. Dupa vreo saptamana mi`a venit si statia JBL 75.4 Am montat statia, si am pus difuzoarele pe statie. cd`playeru fiind cam slabutz 1.8 V pre`out + ca le-am tinut la volum mic pentru un rodaj. Dupa inca vreo ceteva zile am luat si cd`player Pioneer DEH 30MP( alte reglaje.. alte jucarii) Am mers asa cu difuzoarele astea pana prin vara cand am cumparat si vibroplast m1 pentru usi. Binenteles ca sa`l montez, am dat joc fetele de usi, si.. surprinza extraordinar de neplacuta... filtrul de la tweeter din forma lui de paralelipiped dreptunghic capatase o forma sferica ). le-am desfacut si condensatorul din el era umflat si plesnit. bobina aia era parlita, binenteles ca tweeteru` era mort. Aceeasi surpriza la fel de neplacuta am intalnit`o si la usa cealalta. Midbasii sunt inca intr`o stare buna si acum, se aud binisor, insa la volum mic ( deci pe player s-ar auzii multumitor)
Este posibil sa fi depasit puterea din statie.. dar dupa cum am spus.. gain`u este aprox la un sfert. HPF din statie + HPF din cd`player la 125 ( NU le-am cerut bass, avand si subwoofer de la inceput de cand am pus si DSK pe statie.
Oricum nu mai sunt fan Hertz, probabil ca amplificatoarele lor AUDISON sunt printre cele mai bune din lume, insa la difuzoare.... ? poate ca HSK sau MILLE .. ? fac treaba buna!
cat despre "pascaru?val" am vrut sa spun ca ti`as recomanda altceva la banii aia(adresa(link) cu poze), nu ca-ti arat poze cu ale mele.
Si daca tot zici ca sunt primul care zice ca nu sunt bunee.. de ce te intereseaza atat de mult parerea mea?? ( la urma urmei, eu sunt destul de incepator in car-audio, am spus despre aceste difuzoare ca le am si stiu ce pot. Daca mai gasesti tu pe forum o parere buna sau rea despre vreun produs, si eu nu-ti pot face dovada ca-l am, s`au l`am avut, promit ca nu voi mai intra niciodata pe forum!
Bafta & Numai bine! _________________ ID: deviansey |
|
| Sus |
|
 |
pascaru_val
|
Trimis: Mie Ian 23, 2008 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma intereseaza parerea ta despre boxele acelea simplu pt ca le ai/ le ai avut si poti vorbi in cunostintza de cauza. Intr-un fel imi parea bine ca nu erai multumit pt ca mi se pareau un pic cam scump pt cit as fi dispus sa dau si asa aveam si un motiv sa nu le cumpar (ca tot nu se aud f bine, deci nu are rost sa bag multi bani) .
As vrea sa pui link-urile acelea pt ca sunt la subiect. |
|
| Sus |
|
 |
DeViAnS Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
looney
Data înscrierii: 08/Noi/2007 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 9:17 pm Titlul subiectului: iti scapa ceva |
|
|
| cu siguranta ai gresit de ti s-au ars crossoverele. difuzoarele alea sunt facute special sa fie montate direct pe HU si nu pe un amplificator. chiar daca puterea lor este de 60W rms, real nu suporta atata putere. amplificatorul JBL 75.4 are undeva in jurul a 100W rms per canal si chiar daca i-ai dat tu gain-ul la un sfert, asta nu inseamna ca el nu poate furniza mai mult de 25W. deci in proportie de 95% eu zic ca ai supraalimentat saracele difuzoare si e normal sa cedeze tot. hertz e unu din cei mai buni producatori de difuzoare auto, alaturi de dls si focal iar simplul fapt ca ti s-au ars ambele in mod similar accentueaza ideea ca nu ar fi vorba de un defect tehnic de-al lor ci de o supraincarcare. toate cele bune. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
brings back memories ...
| Citat: | | cu siguranta ai gresit de ti s-au ars crossoverele | esti sigur?
dieci sunt entry level, deci nu-s deloc infailibile. se pot amplifica, daca stii sa reglezi statia. ia zii, focal access se pot amplifica sau sunt si ele | Citat: | | facute special sa fie montate direct pe HU |
hertz sunt ok, dar nu cred ca sunt nici macar in top 10 mondial, ce-i pe piata romaneasca (o mare gaura neagra) e alta poveste. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
looney
Data înscrierii: 08/Noi/2007 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 10:41 pm Titlul subiectului: ? |
|
|
| curios. daca zici ca hertz nu-s nici in primii 10, atunci te rog sa-mi explici si mie cum se face ca majoritatea tunerilor cu "traditie" in domeniul audio mi-au recomandat focal-hertz-dls in exact ordinea asta din punct de vedere al calitatii. pana nu demult a fost focal-dls-hertz, dar s-au apucat cei de la dls sa le mai faca si pe la prietenii nostri chinezi. si daca astea nu-s in top 5 sau 10 cum ai zis tu, zi-mi si mie care-i top 10-le ca-s foaaarte curios. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
ca sa nu fiu rautacios, din cauza ca in romania gasesti (gaseai) greu alte branduri gen seas, rainbow, morel, scanspeak, brax, helix, mbq, beyma samd
ca sa fiu rautacios, poate incercau sa-si vanda marfa, hertz este un brand accesibil si de ce nu, comercial. deci recomandarile --> marketing.
clasificari cred ca gasesti pe talkaudio sau alte forumuri straine, ei au o piata mult mai larga...la herning cate masini echipate hertz-audison au fost pe podium (nae a avut amplificare audison, dar pe difuzoarele hertz nu prea se mai bazeaza lumea in concursurile SQ abroad).
eu aveam (si voi avea in continuare) hertz+audison pe masina si-s foarte multumit de configuratia mea (pret-calitate) dar nu am pretentii de SQ. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|