|
Autor |
Mesaj |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Mie Noi 30, 2011 12:09 am Titlul subiectului: Felicitari Be-loud pentru cele 100.000 de post-uri :D |
|
|
Au trecut vreo 5 ani si 5 luni (27 iunie 2006) de la lansare, dar uite ca s-a ajuns la 100k post-uri.
Unul din putinele forum-uri de car-audio din Romania, de unde sincer am invatat mai tot ce stiu, si cu siguranta unul din cele mai calitative d.p.d.v. continut.
In astia 5 ani si 5 luni (ca sa fie rotund) s-au strans doar 5000 de membri, dar majoritatea foarte pasionati, de unde a rezultat si nr. mare de post-uri.
S-au intamplat multe, unii au venit, altii au plecat, unii sunt aici de la inceput, altii au inceput in forta mai tarziu... ce sa mai, oameni pasionati.
Felicitari Be-loud pentru mentinerea forum-ului in viata si mult succes si mai departe!  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|