|
|
|
Autor |
Mesaj |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mie Mai 30, 2007 2:52 pm Titlul subiectului: felicitari be-loud! |
|
|
impresia oarecum proasta de la prima mea comanda, acu` ceva vreme, mi`a fost schimbata pe deplin astazi cand am primit sub`ul
data trecuta a intarziat putin livrarea dar probabil a fost o intamplare nefericita, in schmb, ieri mi s-a comunicat ca ati primit jbl 1204br, v-am dat adresa si deja e la mine in portbagaj
felicitari si pentru deschiderea garajului, e un mare pas inainte
inca un lucru pentru care special am deschis topicul e ca odata cu subwooferul am primit si 2 stickere cu be-loud. foarte dragut din partea voastra
daca vrea vreun clujean un stiker i-l dau bucuros
ma duc sa-l lipesc pe al meu
la multi clienti fericiti! _________________ Pioneer 6850, DLS R6A + JBL 75.2, MTX 693,
Alpine Type R 12" + Magnat Rock Mono, 4AWG |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Mai 30, 2007 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
baga stikerul intr-un plic si trimite-l frumusel pana in alba-iulia
pune o poza cu el daca ai. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Mie Mai 30, 2007 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu vreau un stiker cu be-loud...cred ca este ceva nou ca akum o saptamana am facut si eu o comanda si nu am avut ...de unde putem sa ne facem rost??? _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
Sus |
|
 |
imarian
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Joi Mai 31, 2007 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Am fost ieri in noul garaj al baietilor. Inca este la inceput dar presimt ca va fi ceva frumos. Am avut de montat pachetul http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Be_loud_Bass_Pack_1JM/. Sunt foarte multumit de cum se comporta... din pacate fondurile au fost reduse si doar atat mi-am putut permite.
PS:Am si eu un sticker cu be-loud pentru cine vrea... din Buc |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|