|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
knx
Data înscrierii: 04/Noi/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Noi 04, 2006 1:16 am Titlul subiectului: fete de casetofon |
|
|
am si eu un mp3 auto LG LAC-M1600 la care am pierdut fata, m-am interesat cat costa sa o cumpar dupa site si am ajuns la concluzia ca mai bine imi cumpar unu nou...
stiti cumva un magazin de fete de casetofon SH sau ceva? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Noi 04, 2006 8:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| mai ai factura de la player ??daca da atunci e usor sa iti faci rost de o fata din mag de unde al cumparat playerul,dar daca nu ai factura singura seansa e la vre-un service care a "demolat" un player dinala si i-a ramas fata...desi slabe sanse sa gasesti. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 2:42 am Titlul subiectului: |
|
|
casetofoanele cu fata detasabila s-au inventat pentru a descuraja furturile... nu cred ca ar conveni nimanui sa se gaseasca fete pe toate drumurile si sa fie si ieftine... ne-am fura reciproc aparatele intr-o veselie.
de unde stie un comerciant ca player-ul ala e al tau si nu e furat?
Sau poate l-ai declarat furat si ai dus fata la asigurator sa-ti recuperezi paguba pe casco?
Iti dai seama ca nu zic ca asta ar fi cazul tau.. doar enumar cateva motive pentru care nu se gasesc fete de casetofon si chiar daca se gasesc iti trebuie dovada cumpararii aparatului. Asta cel putin la comerciantii seriosi.
Nimeni nu importa "fete" de player decat pe comanda si cu factura ca dovada. Si de obicei preturile sunt mari, pe la 50% din valoarea player-ului sau peste. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|