Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

FIANLI PRAJITI IN MOD REPETAT AMPLIF SONY
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
alexanderr

Data înscrierii: 06/Oct/2006
Locație: SANGOV

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 1:12 am    Titlul subiectului: FIANLI PRAJITI IN MOD REPETAT AMPLIF SONY Răspunde cu citat (quote)

Sad Am o mare problema pe care nu stiu cum sa o rezolv . Am un amplificator sony xm 754sx 4 x 75W RMS si mi se ard finalii in mod repetat , chiar nu stiu de ce . La acest amplificator am un subwoofer boschmann de 700W peak power montat in bridge pe 2 din cele 4 canale . Cele doua canale ramanand libere si fara imput signal din CD PLAYER .... Sa mai zic ca nu am condensator montat pnetru ca nu am avut probleme cu bateria si consumul de curent . Montajul a fost facut corect plus la plus - minus la minus , statia se arde cand merg o perioada de timp cu volumul peste nivelul 27 al CD-Playerului - SONY CDX 1000 .
Subwooferul nu are montat in tub nici-un filtru, firele difului merg direct in statie , e normal ?
Reglajele din statie nu sunt pe un bass extrem desi statia permite ...

Ma puteti ajuta cu un sfat in aceasta privinta ?

Multumesc mult !!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 1:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai siguranta pe cablu, inainte de baterie ?
si la mine cablurile merg direct din sub in statie ...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

spune exact modelul subului. e pe 4 ohm?
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 4:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca tot ai legat wooferul in bridge .... ai bagat pe canale semnal mono ???

asta este cea mai desa problema la legarea in bridge ...... daca tu ii dai pe intrare semnal stereo .... din cauza diferentelor de balans dintre canale la unele melodii ..... etajele de amplificare se dezechilibreaza si ori iti arde sursa in comutatie din statie ori iti crapa finalii
Sus
alexanderr

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 6:20 pm    Titlul subiectului: AMPLIFICATOR SONY FINALI PRAJITI Răspunde cu citat (quote)

Subul a fos un BOSCHMANN TYRANT de

-700W Max
- 350W RMS
- 4 Ohm SVC w/ Dual Magnet .. Tocmai l-am vandut de suparare cu 3 milioane si acum doresc sa-mi iau un MAC AUDIO MAXIMUS 2500 -

RMS/Max power: 400/800 Watt
Impedance: 2x4 Ohm
Frequency response: 22 - 500 Hz
Qts/Vas/fs: 0.40/56 l/22 Hz
SPL: 86 dB

Ce e de facut in cazul asta ? cum sa nu mai ard statia , sau mai bine zis , ce solutie sa aplic ?

Merita sa iau MAXIMUS 2500 sau recomandati altceva ?[/img][/list]
Sus
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 7:45 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

nu am intalnit sa se arda statiile din cauza ca dai semnal stereo in ele in modul bridge........ce sa zic o fi posibil........masoara cu un aparat de masura bobina difuzorului sa nu fie mai mic de 3.6 ohmi se poate deteriora bobina unui difuzor in timp di cauza excesului de putere dar cele mai multe ori din cauza distorsiunilor de pe bass pe care mult nu-l sesizeaza....si daca difu e ok atunci fa faza sa dai acelasi semnal mono pe fiecare canal....si pune finali ceva klumea de exemplu 2sc3281 si complementaru 2sa1302......astia sunt mai rapizi decat alti tranzistori de exemplu bd249 si 250 multi nu iau un considerare acest aspect care in cazul asta este o problema care nu trebe uitat
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 8:46 pm    Titlul subiectului: Re: sal Răspunde cu citat (quote)

vezi ca maximus 2500 merge ori pe 2 ori pe 8 ohm....nu-i de punte.
Sus
alexanderr

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 10:00 pm    Titlul subiectului: STATIE SONY FINALI PRAJITI IN MOD REPETAT Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc tuturor pentru ajutor ...

Se pare ca am tras ceva concluzii folositoare - ma vor ajuta sigur in achizitionarea si instalarea acestor echipamente ...

Un sfat daca se poate , ce subwoofer pot sa iau la 5 milioane si sa fie pe 4 ohmi iar RMS 'ul sa fie minim 350W ? Prefer sa fie MAC , JBL , PIONEER , INFINITY ... Doar difuzorul il caut ca de tub ma ocup eu in cooperare cu artistii ...

Multumesc !!! BE LOUD !
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 10:16 pm    Titlul subiectului: Re: STATIE SONY FINALI PRAJITI IN MOD REPETAT Răspunde cu citat (quote)

un picut peste 5 mil, dar merita fiecare banut...
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Infinity/Kappa_Perfect_12.1/
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea se gaseste ala asus ...
incearca si un kicker ... ca poate te multumeste Razz
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 1:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ti-as recomanda sa iei in calcul si DLS, un Reference MW10 de exemplu...
Ai zis de "tub" mai sus... sper ca te refereai la incinta la modul generic, sper ca nu vrei sa pui un difuzor de 5 milioane si 400W in tub de plastic...

Daca vrei JBL iti recomand JBL P1022 la 500 RON (nu il avem pe site)
Vezi http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=P1022&cat=SUB&ser=GTO&language=ENG&country=US&region=USA
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 4:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

off topic: mihai, te rog zi-mi la ce pret aduci P1222? ms
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 7:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pretul e scris in ultimul post a lui mihai Laughing 500 lei
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

neata ovidiu!!! Very Happy eu il intrebam de 1222 nu de 1022
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 2:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

neata' !
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum