Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Fiat punto Coupe

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Sociopatul Tandru
Pasionat

Data înscrierii: 20/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 7:23 am    Titlul subiectului: Fiat punto Coupe Răspunde cu citat (quote)

As dori si eu un sfat.
Am un Fiat Punto Coupe si as dorii sa pun linie audio pe el.
Am deja un Pioneer DEH P80MP si cablurile pentru statie trase in portbagaj.
Problema este ca nu as dorii sa modific (dau taieturi) masina.
Stiti cumva ce dimensiuni au difuzoarele? Eu din cate vad, as zice ca sunt de 10cm pe spate si de 17cm pe fata.

Ce difuzoare de 10cm se compota cel mai bine?
Eu ma gandeam la Hertz, Energy ECX100. Aveti alte sugestii?
Pe fata Energy ECX165. Altele mai bune?

Ce amplificator/subwoofer sa pun in spate?

Gandul meu era la un monobloc JBL cu subwoofer de la Hertz ES200 de 20cm in incinta.

Recomandari?

Multumesc..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la difuzoare nu stiu ce sa iti recomand pt ca nu cunosc modelele care le-ai specificat tu,dar la woofer daca vrei sa ai multa bubuiala eu zic sa te orientezi spre un dif mai mare.Daca vrei doar calitate atunci hertzul specificat de tine e ok.

cat sunt de groase firele pentu alimentarea la statie ?ai siguranta pe + ?
Sus
Sociopatul Tandru
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 5:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da am siguranta pe plus.
difuzoarele astea Hertz, sunt cam ca niste Focaluri dar putin mai ieftine.
JBL, DSL si ce se mai gaseste pe la noi sunt jucarii.

Sunt facute in Italia nu in China si exista un singur importator la noi. Sper si be-loud sa inceapa sa aduca pt. ca sunt difuzoare impresionante, foarte fidele si care se adreseaza cunoscatorilor.

Pt. SPL avem si alte marci, cand vrem fidelitate ne gandim si la Hertz, daca Focal nu ne da mana.

Salutare.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hertz sunt cam ca niste Focaluri dar putin mai ieftine?
Smile Sunt 2 producatori diferiti care nu au nimic in comun in afara faptului ca ambii fac lucruri de calitate.
DSL pe la noi nu se gaseste, daca te referi la DLS sa stii ca nu sunt chiar jucarii, cel putin gama Iridium este foarte bine privita de cunoscatori (si nu, nu sunt facute in China).

Hertz:
Be-loud va comercializa Hertz in momentul in care va avea un garaj propriu pentru instalari (ianuarie-februarie sper). Importatorul tine mult la treaba asta, se incearca evitarea instalarii de difuzoare scumpe de catre oricine si in orice fel, lucru care in timp ar strica numele Hertz.

Focal:
Nu sunt chiar asa de scumpe, au si game mai accesibile. Pana la sfarsitul anului toata gama Focal car audio va fi disponibila pe be-loud.ro (am inceput deja: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/Focal/FP_1.800/)

PS:
daca zici despre JBL ca sunt jucarii, de ce vrei sa-i pui un amp monobloc JBL? Smile
Sus
Sociopatul Tandru
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 5:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Focal sunt lideri mondiali in domeniu dif. audio. Stiu ca nu au nici o legatura cu Hertz.
In topul meu FOCAL e primul iar HERTZ este al doilea.

Ma bucur ca o sa distribuiti Hertz.
Daca DLS sunt originale la voi, atunci ma voi gandi si la ele. Sunt de acord cu ce s-a spus despre.

Sa fim clari intelesi: difuzoarele JBL, gama CS, GTO, sunt jucarii.. amplifurile sunt bune si daca o sa fi atent, ai sa observi ca nu mai vreau sa cumpar asa ceva.

Inca ceva, eu acum vand JBL pe forum.

Sa fim bine intelesi.!

Deci chiar acum ma voi uita la ce DLS aveti si poate ma impropietaresc Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum