Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
Trimis: Mie Aug 22, 2007 8:56 am Titlul subiectului:
Arata super bine angelu'. Daca nu ai schimbat farul cum naiba s-a potrivit asa bine de zici ca-i de acolo?! Te suuuun. _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI
Trimis: Lun Sep 03, 2007 2:10 pm Titlul subiectului:
suna-ma ... sunt fierbinte =))
jantele nu tin minte exact cat au fost pt ca a fost o incurcatura destul de mare cu ele... incearca la depozitul de anvelope ca acolo au sigur. triplele sunt deja vopsite, dar nu am apucat sa mai pun poze de atunci.
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 154 Locație: Craiova
Trimis: Mie Oct 10, 2007 11:11 am Titlul subiectului:
Barsy a scris:
Salutari baietzi! Cu ce zicetzi ca atzi vopsit stopurile, semnalizatoarele ..etc ? Si eu vreau sa le fac mai inchise la culoare.. Merci!
eu le`am vopsit cu lac special pentru triple care se gaseste in magazinele de piese auto... si prin magazinele Polocolor.. ca de ei este produs. _________________ ID: deviansey
Ora este GMT + 3 ore Du-te la pagina Anterioară1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum