Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

fibra de sticla de la golfu' lu' fuscobal

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
stoica_marius82

Data înscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 10:23 pm    Titlul subiectului: fibra de sticla de la golfu' lu' fuscobal Răspunde cu citat (quote)

am vazut pozele cu golfu' tarziu pe forum,le-am vazut prima oara intr-o revista,nu-i dau numele sa nu zica lumea ca fac reclama,felicitari pt realizare tie si celor care te-au ajutat,o intrebare:de unde ai luat fibra de sticla,stratimatul ma intereseaza,rasina o gasesc si eu si toate celelalte,stratimatul pare unul bun mult mai bun decat ce am folosit eu asa ca spune-mi si mie de unde gasesc?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi sa nu-l confunzi cu ala de la Vieta ... ca ala avea f multa fibra.
Sus
stoica_marius82

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la <prezentari><dacia> pagin 5,mihai (site admin) posteaza un link care te duce la un topic cu constructia unui golf 5 gti care am inteles din discutiile de acolo ca este al unui tip <fuscobal>,din revista stiu ca pe tip il cheama LUCIAN, sper sa nu fac vreo gafa ,omu la un momentdat isi reconstruieste fetele de usi si foloseste un stratimat care pare ft bun,ma intereseaza de unde pot lua si eu asa ceva,multumesc anticipat si sper sa nu spun tampenii
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 12:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu faci nici o confuzie, dar in aceeasi revista era prezentat tot un gti negru de la vieta ... plin de fibra prin portbagaj. greseala mea.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 12:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. fibra (stratimat) gasesti la Rompolimer, str Biharia (Baneasa).
2. unde gasesti tu rasina pe toate drumurile? Smile vreau si eu. ultima data nu am mai putut lua rasina de la Rompolimer fara transport autorizat de substante periculoase.. care costa. si fiind vorba de 5l am preferat sa facem rost din alta parte.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sami ziceti si mie unde gasesc rasina deaia si armatura daia de panza sau de ce e
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tocmai am zis mai sus.
pentru cine are nevoie, repet, cu mai multe detalii:
Citat:
Rompolimer Bucuresti
Str. Biharia nr.67 - 77
Sector 1 - Bucuresti cod 013981
Tel: 021 20 11 305
Fax: 021 20 11 306
Sus
PaulM
Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce am intes eu nu se mai poate cumpara rasina & intaritorul fara autorizatie speciala (masina speciala ptr transportat asa ceva probabil papuc dala cu atentie materiale periculoase + o firma specializata in asa ceva ) Evil or Very Mad
Si eu as vrea sa imi fac asa ceva* dar nu stiu unde sa ma duc ptr materiale in situatia asta .Am gasit un atelier aici in ploiesti care lucreaza in fibra , dar baiatul care lucreaza acolo nu vrea sa imi vanda materiale cica si el face greu rost de ele . Asa ca daca stie cineva unde gasim si noi rasina si intaritorul la vanzare fara autorizatii peste autorizatii VA ROG SA NE SPUNETI SI NOUA Wink

*

kuyk0.jpg
 Description:
cam asa ceva dar doar ptr 2 ovale de 6x9
 Filesize:  402.16 KB
 Viewed:  556 Time(s)

kuyk0.jpg

Ultima modificare efectuată de către PaulM la Lun Mar 05, 2007 3:16 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 2:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti cumpara dar nu o poti transporta...
Trebuie sa apelezi la o firma care are aceasta masina autorizata cu sofer autorizat...si te costa un milion si ceva pentru o livrare oriunde in Bucuresti, asta e tariful perceput de Rompolimer care pot asigura ei acest transport.
Coincidenta sau nu, aceasta "reglementare" a inceput sa fie respectata de Rompolimer in acelasi timp in care angajatii lor au devenit soferi autorizati si au si masina autorizata pentru transportul substantelor periculoase. Legea nu e noua, e de vreo 50 de ani... dar brusc acum se respecta. pai de ce sa nu faca un ban in plus si din transport, nu?
In concluzie, nu mai merita sa mergi cu borcanul sa iei 2-3 litri sa-ti faci 2 usi sau o incinta de woofer, trebuie sa se adune mai multi doritori si sa ia impreuna o cantitate mai mare... altfel e absurd sa dai 150 ron pe transportul a 3 litri de rasina in valoare de 20 ron sau cat o fi.
Eu prima data cand am luat (si singura) am luat in 2 PET-uri de 2L de apa plata Smile am varsat acolo apa repede si am luat intr-o sticla rasina si in cealalta intaritorul... au obiectat putin dar s-a rezolvat Smile si dupa cum vedeti n-am lut foc.
Sus
PaulM
Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad cred in cazul asta ca am sa apelez la prietenul meu fierastraul pendular si la o bucat de pal nepericuloasa Smile) .. daca vre-odata am sa fac rost de rasina si ce mai trebuie cred ca se poate acoperi cutia din pal sa ii dai o forma mai rontunjoara Very Happy
Sus
stoica_marius82

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu sunt din constanta si o iau de la magazinele care comercializeaza vopsea auto,de acolo am luat-o ultima oara (nextrapolul sau rasina cum vreti) si chimperox (acceleratorul ) l-am luat de la repr. policolor,stratimatul il luam de la o un atelier care repara barci dar nu e asa bun ca cel din poza,si spuneti ca acolo gasesc stratimat ca cel din poza?
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Mar 11, 2007 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in alta parte decat la rompolimer nu se gaseste rasina si panza
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum