|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bandit Priceput
Data înscrierii: 10/Iul/2007 Mesaje: 640
|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 11:52 pm Titlul subiectului: fidelitate la pretzuri mici?! |
|
|
| In primul rand vreau sa va multzumesc pentru atentia acordata si in al 2-lea rand vreau sa-mi spun si eu of-ul. Mi-am cumparat un peugeot 405 SH, cu sist. audio la pamant, am cumpara un mp3 player Clarion DB179rmp, problema este ca vreau sa-mi cumpar si un sistem de difuri fata (13 cm) spate (16.5 cm) care sa-mi poate multumii urechea muzicala cu o fidelitate maxima cuprinsa intr-un buget de 400 Ron, si sa fie disponibila pe stoc cu livrare in toata tzara. Va multumesc pt ceea ce faceti |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
eu iti recomand sa incerci sa le inversezi, sistem 16,5 cm fata si eventual coaxiale de 13 cm pe spate, iar ca producatori: hertz, focal, dls sau mtx, gamele entry...depasesti usor bugetul cam cu 100-150 ron _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|